DOPORUČENÍ ŽALUZIE, MARKÝZY

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře DOPORUČENÍ ŽALUZIE, MARKÝZY

• Toto téma obsahuje celkem 69 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den,

ráda bych Vás poprosila o vyplnění krátkého dotazníku, který bude sloužit jako podklad k mé bakalářské práci. Cílem dotazníkové šetření je identifikace chování spotřebitelů při nákupu interiérové stínící techniky. Vyplnění dotazníku Vám zabere nejvýše 5 – 10 minut a veškeré odpovědi jsou anonymní. Děkuji za Vaši ochotu a čas. Iva Lichtenberková, studentka Mendelovy univerzity v Brně.:)

admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den, nechal jsem siod známého doporučit firmu z Hradce Králové.
    Jedná se o firmu CLIMASTYL, velmi příjemné jednání a všichni jsou technicky velmi zdatní a ochotně se vším poradí.Výborná domluva, bezvadný servis a dodání zakázky – http://www.climastyl.cz

admin
    Správce

Dobrý den, jestli někdo shání garnýže na míru, já jsem spokojená s firmou URBÁNEK Ústí nad Labem – http://www.urbanek-ul.cz. Doporučuji, dobře mi poradili a vše proběhlo hladce, překvapily mě taky nízké ceny.

admin
    Správce

Pořád se rozhodujeme mezi roletami a žaluziemi. Z bezpečnostního hlediska asi lepší ty rolety, ale žaluzie se dají nastavovat kvůli slunci apod.

Koukala jsem na: http://www.zcharvat.cz/venkovni-zaluzie

Jsou to takové, co bych si představovala, ale teď mě zajímá, jak jste to řešili, pokud již máte hotovou fasádu. a co elektřina? jak moc to pak finančně naskakuje?

admin
    Správce

No já teda s finanční stránkou moc neporadím, my jsme taky původně chtěli venkovní, ale nakonec nám bytový designer poradil japonskou stěnu… vypadá to fakt luxusně a svůj účel to taky splňuje. Ono ale fakt záleží na každém co upřednostňuje..my jsme ji tenkrát brali z mm žaluzie, měli nějakou akci, takže nás to ani nevyšlo draho…určitě pokud bych měla zase zasahovat do již hotového a něco tam bourat, tak mi teda japonské stěny nebo ty vnitřní žaluzky přijdou jako menší zlo 😉

admin
    Správce

Já zase mohu doporučit skvělou zkušenost s pohony od http://somfy.cz/. Jsou kvalitní a máme je již několik let, bez problému a poruchy

admin
    Správce

Za mě také na motorek somfy.cz. Máme ho na roletách. Je to větší pohodlí, když máte motorizaci, než regulovat rukama.

admin
    Správce

Máte Kamilo prosím i tu jejich aplikaci co jsem viděl tu tahomu? My jsme si ji nedali tehdy, protože asi nebyla. WH

admin
    Správce

Ano máme rolety teprve chvíli, tak máme i tahomu. Je to dobré, když si vzpomenu před domem, že jsem nevytáhla roletu, tak jednoduše vytáhnu přes mobil.

admin
    Správce

To je docela zajímavé ta aplikace. Docela by mi to pomohlo, já musím někdy domů utíkat vytahovat žaluzie, pokud se mi teda chce. Právě uvažuji nad roletami a toto mě zaujalo.

admin
    Správce

Je to dobré, nemusím utíkat z auta a nemám díky tomu v dom tu, jak přijdu. Je to právě teď chvlita aplikac somfy tahoma, takže super.

admin
    Správce

Mám doma rolety, ale docela staré, tak nevím jestli je ještě nechat. Nebo už investovat do dalších. Navíc jestli dát k nim elektriku jak tady píšete.

admin
    Správce

Pokud budete dávat nové, tak si dopřejte luxus pohonu. Znáte to věčné vytahování a stahování ručně. Mě to už po čase nebavilo na tolika oknech.

admin
    Správce

Ta motorizace vypadá jako skvělý nápad, zatím nemáme, ale začínám nad tím vážně uvažovat jak to tady čtu, Somfy říkáte že je tedy osvědčené, může mi někdo dát nějaký kontakt na ně?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.