Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den,

s firmou Bohemia okna jsme spokojeni. Přijeli, demontovali, namontovali a okýnka jsou perfektní. Ani u toho neudělali velký nepořádek. Všechno jsme jsednávali na pobočce na Mělníku.
    (^)Doporučuji

admin
    Správce

Zajímavíé je, že firma OKNOSTYl co odebírá okna z polska, odebírá dveře a okna právě od Bohemia okno. Klidně se jeďte podívat do Vsetína na tu velkovýrobu oken a dveří.

admin
    Správce

Plastová okna Oknostyl a reference na ně jsou lepší a lepší. Oknamají dobré osazení, těsní, sklo taky OK. Komunikace lepší,asi se tam mění technici.
    Plastová okna Oknostyl jsou výborná a klidně je mohu doporučit.. Ale dělají iparapety,garnýže či rolety,neboo vrata.

admin
    Správce

Nevím koho Vám doporučit, ale vím přesně, před kým varovat. Firma SVET-OKEN .. Mám jen samé špatné zkušenosti … pozdní dodávka, špatné zaměření, špatná montáž, vyrobí svou vinou jiné dveře, nez jste si objednali a pak kdyz se ozvete odpovědí na trikrát podaný ten samý dotaz – proč mám jiné dveře? tri jiné odpovedi … jak jste si to na protokolu podepsal, tak to máte…. když dokážete, že jste si na protokolu podepsal neco jiného, odpovedí … ale takhle to vzdžycky lidi chtějí, alespon budete mít víc svetla……… jiný pracovník odpovedel, “ protože menší sklo nejde vyrobit“ , třetí odpověděl, že je obrazek orientacní a pak dodal, že si zvyknu !!! U okna namontovali kliky prez 2 metry nad zemí a tvrdí, že jsem měl říci predem, že je chci v běžné výšce!!! z lidí dělají hlupáky – reklamace zásadně vyřizují ve Váš neprospěch … arogance … hrůza! VARUJI před firmou SVET-OKEN !!!
    to co píši, je asi jen polovina toho, co špatně udělali…

admin
    Správce

Dobrý den chci upozornit na firmu Infookna.První schůzka skvělá přijeli 2 pánové z toho 1 nám všechno vysvětlil a 2 zaměřil takže paráda.Pak pán co s náma komunikoval náhle prý zkolaboval a komunikace musela probíhat s panem Mrkvičkou (zaměrovač) a to je teda katastrofa!Okna sice už jsou na svém míste ale s nima meli být namontovaná i garážová vrata a termín dokoncení byl max do 10.1 a vrata máme pořád původní.Komunikace žádna pan Mrkvička nás neinformuje skoro o ničem a musíme ho pořád honit.Hrůza uff.(_):X

admin
    Správce

chce se mi už zvracet z tematu „polskych oken“. Jsem z pohraničí, mám již 6 let polská okna bez problému a jen blazen by dnes odsuzoval okna jen proto, že jsou z jiného státu EU. proč si myslíte, že Vám ten pán při zaměření neodpověděl?Protože se bál, že to nekoupíte, kvůli takovým fámám a lžím. Zamyslete se nad tím!!!!

admin
    Správce

Pokud máte zájem o atypická okna, volte http://www.truhlarbrabec.cz, pokud spíše plastové, mám dobré zkušenosti s http://www.ok-plast.cz/.

admin
    Správce

Souhlasím s Ivetou, určitě bych zkusila společnosti české, které jsou určitě šikovné, pokud opomenu řešení zda českého či zahraničního dodavatele, je opravdu důležité poptat dodavatelů více, aby jste měl ucelený přehled o cenách ale i možnost. Já to řeším na poptávkových systémech a ušetřím si tak hodně času. Je jich poměrně dost, já používám tenhle: http://www.aaapoptavka.cz/poptavky/27-stavebnictvi.html

admin
    Správce
    admin
    Správce

Ohledně obložkových dveří jsem byla spokojená s http://www.stoho.cz

admin
    Správce

plně Vás chápu. my jsme volili firmu Okna Macek z Moravy. cenově střední třída. podle různých diskuzí prý vozí okna a ostatní z Polska. Máme od nich i interiérové dveře. nemůžeme na ně říci křivé slovo ať už je pravda kdekoli. Jsme moc spokojeni jak s dveřmi tak okny.

admin
    Správce

ahoj všem a obzvláště všem, co myjou okna střešní, manželka byla už celkem nepříčetná, když po každém dešti to bylo jako by je nemyla(tady na ostravsku jsou tuny prachu emoticon ) Jednou , když jsem si do auta koupil ,,tekuté stěrače,, jsem na to přišel , a zkusil jsem je dát i na střešní okno, bylo to dobré , ale vydrželo to cca 2měsíce, pak jsem objevil na netu náhodou preparát, který je mnohem ůčinnější a při každém dešti to okno naopak umyje emoticon máme to tam už půl roku , a za tu dobu to jednou opláchla čistou vodou emoticon jméno firmy prý mohu vzpomenout Nano4peace. Tak ať jste všichni spokojeni jako my emoticon

admin
    Správce

Souhlasím, výborná komunikace (možná závisí na pobočce), kvalita rámů i skel OK a to za nižší cenu než je standardně průměr. Čeho jsem se ale obával byla práce montážních techniků, ale spokojenost, práce odvedena kvalitní a i po dvou letech nemám výhrad..

admin
    Správce

okna od Macka jsme si dali do paneláku, teď když vybírám okna do nízkoenergetického domu, tak se jim zdaleka vyhnu. Montážní parta neschopná, okna špatná.

admin
    Správce

Dobrý den nechali jsme si namontovat koncem roku 2010 plastová okna od firmy Okna Macek a do dnešního dne vše funguje jak má být. Během půl roku jsem požádal o bezplatné seřízení oken a do 14 dnů vše bylo vyřešené. Nyní nabízí vyšší slevu na interiérové dveře pro své zákazníky, již jsem objednal taky u nich. Tuto firmu mohu jen a jen doporučit (^)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.