Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den, pokud bude mít zájem o koupi plastových oken rád bych doporučil abyste si dali pozor na to, aby okna byla vyrobena z profilu třídy „A“, který je nejtlustší, také dbejte na to aby okna byla vyrobena z prvoplastu, ten lépe drží ve svárech.Vždy chtějte znát původ oken, na trhu je mnoho překupníků kteří nemohou za kvalitu a původ ručit. Všechny tyto mnou zmíněné informace si nechte zapsat do kupní smlouvy, při případných nepříjemnostech budete v právu vy.

admin
    Správce

Dobry den, budeme menit stresni okna a byla nam doporucena tato okna https://www.atex-shop.cz/i6203/stresni-okno-kyvne-velux-glu-mk06-0055-78×118/ , muzu poprosit o nazor, jestli je to dobry vyber? Dekuji

admin
    Správce

Já mám teď zkušenost s firmou Otherm a můžu říct že dobrý. O kvalitě zatím psát nebudu, mám je krátce, ale jejich servis byl dobrý. Okna jsme potřebovali dodat do určitého data, abychom nezdržovali stavbu domu, a celou montáž 12 oken zvládli za den a nebyl to problém, takže za sebe můžu doporučit.

admin
    Správce

Bohužel mám stejně špatné zkušenosti s firmou DAJKON. Po nekvalitně odvedené montáži na podzim 2017 jsem reklamoval vadně namontované okno ( ve spodní části je vidět ven a v zimě tudy táhne studený vzduch ). Do dnešní doby t.j. 13.8.2018 se nemůžu s firmou domluvit. Firma používá zdržovací taktiku, kličkuje a snaží se problém smést ze stolu. A to se technik do dnešního dne nebyl na zmíněné okno ani podívat. Určitě bych firmu nedoporučoval.

admin
    Správce

Nápodobně, taky jsem si pročetl diskuzi a jsem rád že jsem dopadl tak jak jsem dopadl. Nechal jsem si udělat jen plastová obyčejná, a vyšlo to, okna mám od Vekry už nějaký pátek a nic, všechno v pohodě, jediný co tak cena mohla být menší, ale nic hroznýho to nebylo.

admin
    Správce

Není to dávno co jsem nechával tátovi namontovat nová okna, protože už se u něj v baráku těžko hledalo nějaký skrz který by netáhlo. Objednávka proběhla bez větších problémů a v domluvený termín nám přijeli okna vyměnit. Jediné co bych Vekře vytknul, je to, že jsem se chtěl do montáže také zapojit, s čímž montážníci nesouhlasili. Odvedli ale dobrou práci, tak je to asi nakonec dobře že jsem se jim do toho nepletl.

admin
    Správce
    admin
    Správce

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin zkm.tmmz.obydleni.cz.zrm.zy http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

admin
    Správce
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Neporadil by mi prosím někdo kvalitní barvu na starší dřevěná okna? chtěl bych je přetřít, ale nevím co na ně pak použít, tak aby mi na tom něco drželo?

admin
    Správce

Když jsem renovoval dřevěná okna, tak jsem je pořádně obrousil a zatmelil, po-té znovu obrousil, a pak natřel pomocí kvalitního laku.

admin
    Správce

Jak se pozná kvalitní lak? podle čeho bych ho měl vybírat?

admin
    Správce

Pokud chcete poradit, tak velice kvalitní lodní laky prodává Holandský výrobce barev https://svk-barvy.cz/lodni-laky/28-sps-lodni-lak-025l-8711429132242.html

admin
    Správce

Já jsem se taky koukal po nějaký firmě co je na trhu už dlouho a má za sebou už hodně zakázek. Těch firem je hodně takže pak už to chce vybírat podle toho co člověk potřebuje a kolik je za to ochotný dát, u nás vyhovovala Vekra ve více faktorech a okna od nich budeme mít už asi přes tři roky myslím a jsou dobrá.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.