Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

​Dobrý den, nechci nikoho ovlivňovat, jen vám chci ulehčit od problémů… chtěl bych Vás varovat před firmou Okna EU! dnes je to 120dní od zaplacení zálohy a stále nemám kompletní okna:( chybí madla na vchodové dveře, kliky atd. Zaplatil jsem si příplatek za ošetření vnitřní spáry a je to katastrofa! musel jsem si sám dodělat. Motnážníci prostě lemplové o nepořádku ani nemluvím. Vyvrcholení dodávky.. 3ks oken z celkových 10ti nemají osazení pro parapet!! a nikdo neví proč, nikdo neřeší, tak čekám 🙁 pokud chcete okna bez problémů, vyhněte se oblkoukem okna eu, konkrétně pobočce v Jesenici u Prahy. Obchodní zástupce není pro tuto práci kompetentní!!! dodnes nemám okna seřízená!!! :((

admin
    Správce

Já mám od vekry taky dřevěný, ale zatím jen chvíli, teprve asi půl roku. Nechal jsem si je udělat s dvojsklem, šlo mi hlavně o zvukovou izolaci, a dvojskla jsou na to prý lepší, protože bydlíme u hlavní silnice, takže to fakt bylo potřeba. Teď jsme ale zjistili že nám tu mají dělat protihlukovou stěnu 😀 ale tak alespoň tolik neuslyšíme bordel až to budou stavět.

admin
    Správce

Mohu se prosím zeptat? Ohledně oken ze Světa oken – jedná se o český výrobek? Děkuji.

admin
    Správce

Jak je to prosím se servis u Světa oken? Nabízejí? Kolik stojí? Je v ceně objednávky?

admin
    Správce

Podle mě tolik jestli jsou okna z česka, hlavně aby nebyla z polska :]] Já je mám od firmy vekra, která podle mě dělá profili v německu, a nemyslím si že by to kvalitě oken nějak uškodilo…

admin
    Správce

Dobrý den, když to tady vidím, tak jsem štastná za firmu, kterou jsem pro realizace výměnu oken vybrali. Žádné problémy nemáme a okna už máme pěkně dlouho.

admin
    Správce

Pěký den všem, my jsme okna měnili teď v září a musím říct, že po všem peripetiích problémech doporučuji zvolit firmu, která má už nějaké jméno a je na trhu dlouho.

admin
    Správce

No a od koho okna máte?

admin
    Správce

Pěkný den, my jsme si je nechali dělat od Světa oken (http://www.svet-oken.cz/cz/) a prostě jak říkám, vše bez problémů.

admin
    Správce

Já bral okna od vekry a taky bez problémů, asi je to o tom jak dlouho jsou firmy na trhu a tak, do nějaké malé firmičky by se mi asi nechtělo, není tam taková „záruka“ že okna budou v pohodě.

admin
    Správce

Neberte firmu Dajkon. Kvalitu profilů neumím posoudit. okna mám krátce, ale montéři jsou šmudlové a práci pěkně odflákli. Že dělají na parkétách je vůbec netrápilo a lepidlo i maltu vesele kydali na parkety. Při práci ještě udělali další škody. Když jsem chtěl nedodělky odstranit a škody odstranit firma naprosto přestala komunikovat. nereaguje ani na telefony, emaily ani písemné výzvy. Volal jsem na jejich centrálu, tam mi řekli ať své požadavky pošlu na jejich email a to bylo vše, opět žádná reakce. Bohužel budu kontaktovat ČOI a případně se budu i soudit. Bohužel jsem okna zaplatil.

admin
    Správce

Zdravím, s výrobci oken moc zkušeností nemám, dělal mi je známý a jsou v perfektním stavu

Ale co jsem musel řešit pak, byly nové žaluzie. 😀

Ohledně nich bych doporučil [^] https://www.zaluzie24.eu/ [^] Došly v perfektním stavu a slouží taky dobře (^)(^)

admin
    Správce

Dobrý den, dovolím si otázku. Taky nad Světem oken uvažujeme, jen mi není jasná jedna věc… Firma uvádí, že okna jsou česká. Na netu jsou ale i odlišné informace. Jak to tedy je? Děkuji.

admin
    Správce

Tak to si pane Černý pojďme popovídat o přístupu vaší firmy k mé zakázce na montáž žaluzií, na které se vám nepovedlo snad nic. Od špatného zaměření, po zpožděnou a chybnou montáž boxů, přes opět zpožděnou dodávku žaluziíí.

admin
    Správce

Zdravím, my máme okna od firmy Atex Planá – http://www.atex-plana.cz/ . Měnili jsme je vloni začátkem léta.. firma s námi komunikovala, splnila všechny termíny a dodala nám opravdu kvalitní okna, takže to vlastně proběhlo úplně bez problémů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.