Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

Nech si poradit, okna.eu nabízejí nezávaznou poptávku, http://www.okna.eu/poptavka

admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den!
    Máme okna od firmy Harald vyrobená z borovice. Po 8 letech jsme zjistili, že se na mnoha místech odlupuje lak a pod ním jsou některá okna nahnilá. Zaměstnanci firmy Harald byli nuceni některé části oken vyřezat a vyměnit za nové dřevo. Samozřejmě jsme celou opravu zaplatili. Žádnou závadu na instalaci neobjevili. Majitelé firmy přes sliby, které se táhly 2 roky se ani nepřijeli podívat, aby poradili, co s okny dál. Takže NEDOPORUČUJI!!!
    J. Plaček

admin
    Správce

Moc pěkné povídání. Jinak já my jsme dveře a okna pořizovali od http://www.eurooknattk.cz/ a musím říci, že je to skvělé. Teď potřebujeme posuvné dveře na zimní zahradu a tak asi zvolíme opět je.

admin
    Správce

Zdravím, nám měnili okna minulé léto na plastovky a rozhodně doporučuju, měli jsme od vekry profil třídy A a klasický bílí provedení. Jen né to období, protože bylo vedro a jelikož bydlíme v podkroví a okna byla pořád do kořán, tak u nás bylo snad ještě větší teplo, než venku.

admin
    Správce

Dobrý den to my máme od Vekry plastová okna profil A. Rozhodli jsme se tak, jelikož nám ve Vekře poradili. Při zaměřování oken si dům prohlídli a pak jsme společně probrali všechny možné varianty. Líbilo se mi, že se zákazníkem jednají narovinu a jsou schopni sdělit výhody i nevýhody oken.

admin
    Správce

my máme okna od vekry, ještě jsme k tomu poptali i garážový vrata a i ty jsou v pohodě, líbí se mi k tomu ovládání, příjde mi celkem jednoduché a hlavně dobře funguje. Okna jsou v pohodě a do garáže jezdím každý den a vrata jsou super.

admin
    Správce

U nás plastová okna dělala vekra na celém paneláku… Nevím kolik to dělá v rozpočtu na jeden byt, ale řekl bych že podle toho jaký jsme měli rozpočet jsme šli jako dům do těch nejlevnějších. Za sebe ale jsem s okny spokojen, ještě ani jednou jsem nepotřeboval od firmy žádný dodatečný zákrok.

admin
    Správce

Sice s k křížkem po funusu ale napsat to musím.I já jsem truhlář a pánové TRUHLÁŘI….každého z vás kdo tmelí protože neumí kvalitně nařezat dřevo nebo na to nemá mašinu bych osobně nakopal do p***le já a ne aby jste to vy chtěli dělat chudákovi zákazníkovi a ještě za to on měl zaplatit vám.Dělám kvalitně a za rozumnou cenu,co je hlavní je to že se za svou práci nemusím stydět.Pokud bych okno takto zfušoval rozhodně bych to kompenzoval v ceně!!!!!!

admin
    Správce

Tak to my jsme nešli po té nejlevnější nabídce, protože si myslím že to se moc nevyplácí, ale řekl bych že okna i přes to dělají dobrý, mimochodem nám to u vekry vyšli na takovou střední cestu. Nic méně, plastový okna můžu doporučit, je to daleko lepší než nějaká starší okna.

admin
    Správce

Dobrý den,
    protože jsme byli naprosto spokojení, dovolím si dát pozitivní recenzi na plastová okna Otherm, zakoupena a realizována jejich pobočkou pro Beroun. Pan Hrubý, který s námi celou zakázku sjednával, nám byl po celou dobu k ruce s doporučeními a radami. Firma nám vyšla vstříc i z pohledu financování. A instalace? Přijeli dva chlapíci, tři dny makali jako šroubci a výsledek nádherný, pomohli i tam, kde já jsem to už fyzicky s přípravou nedal (chtěl jsem něco taky udělat sám a neodhadl jsem svoje kapacity). Rád dám info na 775146872.

admin
    Správce

Doporučuji okna od firmy Svět oken (http://www.svet-oken.cz/cz/) My od nich okna máme a jsme spokojeni

admin
    Správce

Já mám okna od vekry a taky jsem s nimi spokojený. Koupil jsem dřevěná okna asi minulý rok do baráku, a pořád pracují jak mají, hlavně opravdu dobře těsní, od té doby co je máme nemusíme tolik topit, jen když uchodí velké mrazy, ale to se v Praze moc často nestává, takže náklady na topení se nám docela snížili.

admin
    Správce

Také doporučuji firmu Svět oken. Oceňuji jejich přístup k zákazníkovi, který je opravdu individuální. My jsme byli ohledně objednávky na jejich pobočce, kde nám udělali nabídku. Celé jednání bylo velmi příjemné, celý postup nám byl vysvětlen. Okna jsme měli do 6 týdnů od objednávky.

admin
    Správce

No, my jsme chtěli okna kvalitní, česká… Tak je máme od firmy, kde je přímo ve smlouvě uvedeno, že se jedná o český výrobek.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.