Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

Okna do podkroví ap., tzv. střešní okna – značky Fakro, Roto a Velux prodává shop: http://www.okna-stresni.cz/

admin
    Správce

Tento web používám již několik let a jsem s ním nadmíru spokojen za celou dobu jsem nenašel firmu která by byla nějak nekompetentní. Opravdu skvěle profiltrovaný seznam stavebních firem. Proto se chci s vámi podělit o tento skvělý web. http://www.STAVBOMAT.cz

admin
    Správce

Dobrý den, prosím o radu, máte někdo zkušenosti s firmou Drutex Okna – Dveře – Fasády z Třince? Maj webovky jako oknapresinternet. Avízují kvalitní okna za velmi nízké ceny, tak mě zajímá, kde je zakopaný pes.

admin
    Správce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s firmou Bohemia onka, děkuji…

admin
    Správce

Drutex Třinec-výroba oken je v Polsku,což mi pán při zaměření neřekl i když jsem se na výrobce ptala.?-(

admin
    Správce

Dobrý den,prosím může mi někdo poradit,jak poznám třídu kvality plastového okna??Okno je dodáno firmou Svět oken Vsetín 6komorový systém..

admin
    Správce

Odebírají okna od firmy OKNOSTYL z Polska .
    Jsou jednim z největších odběratelů v ČR

admin
    Správce

dOBRY DEN,chtel bych se zeptat jestli jste objednavali u firmi bohemia okno a jestli vše proběhlo v pořadku děkuji dejte prosím vědět na milannohejl@seznam.cz

admin
    Správce

Klidně se běžte podívat do výroby ve Vsetíně a pak zkuste tvrdit, že odebírají okna. Svět Oken je jeden z mála velkých výrobců v ČR.

admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den, zajímalo by mě jestli jste s oknypresinternet spokojena
    a jestli vše proběhlo v pořádku? Přemýšlím také o jejich koupi a scháním
    někoho kdo má s nimi nějakou zkušenost.
    Děkuji za odpověď na langos99@seznam.cz

admin
    Správce

Rád bych doporučil http://www.ok-plast.cz, s výrobou a montáží jsem byl velmi spokojen, také konzultace není porblém B)

admin
    Správce

Dobrý den,
    my máme okna měněná touto firmou na celém domě – celkem 17ks a jsme maximálně spokojení. Výměna byla rychlá a kvalitní. Poskytují i servis a navíc nám pomohli kompletně se žádostí Zelená úsporám, takže se nám velká část nákladů vrátila.

admin
    Správce

Dobrý den, prosím pěěkně potřeboval byc pomoc v ohledu plastovýc ráů od firmy gealan. Boužel ttyto okna už mám namontované několik let a ohužel okna nefungují prodejce nějakou dobu nekomunikoval a nyní mám spor o rámech dodaných s číslem 8002 oproti smlouvě kde jsou uvedeny 8003. jaký je prosím vás rozdíl mezi těmito okny? nemá někdo k těmto starším profilům technické listy moc vám děkuji.

admin
    Správce

To u tak velke firmy neni snad ani mozne :):)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.