Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

S tím souhlasím, přeci jen nepořizujete spotřební elektroniku… My jsem spolupracovali s okna.eu a rozhodně bych neměnil… Jak z důvodu jejich poradny tak samotné instalace.

admin
    Správce

Já teda neporovnával, takže nevím jak jsou na tom ostatní firmy, ale okna.eu jsou firma, která už je 25 let na trhu a reakce na všemožných diskuzích jsou ve směs pozitivní… Takže popřemýšlej 🙂

admin
    Správce

U mě se stále vybírá a možnost hliníkových mě docela zaujala. Nicméně hliník je prý dražší a má o něco málo horší vlastnosti, než klasický plast… Ale zase vypadá nejlépe 🙂

admin
    Správce

Podívejte se na nabídku okna.eu, my od nich máme plastové okna a jsme nadmíru spokojení, mají v nabídce i hliníková a jsou opravdu osvědčená prestižní firma, takže jestli vám někdo udělá kvalitní hliníková okna tak oni. Není problém s nimi konzultovat, tak to zkuste oni vám poradí.

admin
    Správce

Kdy u Vás proběhla výměna? A jak jste přišel na ten plast, když mají v nabíce i ostatní typy? To Vám oni poradili?

admin
    Správce

Ty jo debata o úklidu… To je fakt zbytečné téma, při tak důležité operaci, jako je výměna oken… Ohledně okan eu, bych Vám doporučil, aby jste zašli na nějaké forum, kde uvidíte fotky a komentáře opravdových vlastníků jejich oken… Já už se díval a nenašel jsem negativa…

admin
    Správce

Poradili jsme se s nimi, minulý rok v létě.

admin
    Správce

My má taky plast od nich. A již je to 7 let… A pokud by dělali hliníková tak jak nám plastové, předpokládám, že taky nebude žádný problém.

admin
    Správce

A co od nich máte? Viděl jsem pár dotazů na hliníková okna nebo dveře, ale většina odpovídá stejně plast.

admin
    Správce

Tak už je to pár měsíců a jak jste dopadl?

admin
    Správce

Konzultace bez poplatku? To se dneska ještě dělá? Okna eu jsou docela velká firma, tak mě zajímá co jste za to musel zaplatit nebo slíbit?

admin
    Správce

Ten už ti beztak neodpoví. Oknaeu je dobrá firma, tak nechápu tyhle komentáře…

admin
    Správce

Plastová zůstávají stále nejrozšířenější, ale okna.eu mají v nabídce i další typy. Nejlepší je zavolat a domluvit se co a jak.

admin
    Správce

Tak asi bude záležet jaký peníz jsi ochoten vydat. Jinak záleží pak na velikosti rámu a čím je vyplnit. Takže pokud okna.eu tak classic – hranatý šestikomorový profil s trojsklem.

admin
    Správce

No nevím jak pan Kopriva, ale my jsme nic neplatili. A to i přesto, že poradili a na konec jsme od nich nic nebrali…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.