Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

dne 22.2.2016 proběhla montáž oken u RD v obci Kolomuty u Mladé Boleslavi, které jsem objednal skrze Vaši pobočku v Mladé Boleslavi. Dovolte mi touto formou Vám poděkovat za profesionální přístup Vašich zaměstnanců společnosti Okno Styl. Především za jejich ochotu, rychlé a bezproblémové vyřízení montáže. Rád bych poděkoval za profesionální jednání paní Binarové, dále za kvalitní zaměření a vysvětlení montáže technikem. A na konec bych chtěl poděkovat za velmi kvalitně odvedenou montáž oken a dveří montážnímu týmu, který mě opravdu mile překvapil jejich zručností, rychlou a přesnou montáží včetně zednické prace, která se dnes tak nevidí!
    Přeji Vám a Vaší firmě mnoho úspěchů.
    S přátelským pozdravem
    s úctou

admin
    Správce

Chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s http://www.okna.eu. Chtěl bych plastová okna, ale nevím jaké zvolit. Předem děkuji

admin
    Správce

My máme okna od http://www.okna.eu a jsme moc spokojení, jsou kvalitní a montáž byla hotová za jeden den, v klidu a bez nepořádku.

admin
    Správce

Za jeden den? A to bylo garantováno? Opravdu se vším všudy?

admin
    Správce

Záleží to samozřejmě na velikosti, ale známým dělali taky během dne. My měnili obě patra, bez jednoho pokoje.

admin
    Správce

Nech si od nich poradit. Třeba ti i vyberou něco jiného než plast, vlastně to co by se ti hodilo lépe do možností tvého bytu/domu… Na jejich stránkách je toho docela dost…

admin
    Správce

Koukal jsem na to, a už jsme v kontaktu… Docela jsem čučel jak to jde rychle. Děkuji

admin
    Správce

Samozřejmě, že je o rozsahu daného projektu, ale zrovna okna.eu při sjednávání garantují dobu, kterou budou potřebovat na realizaci a to včetně úklidu…

admin
    Správce

Okna Macek bych neriskovala, přítel dělá okna a hroznej přístup u vedení, mají tam bordel, šel na živnost Jinak dělal jako zaměstnanec u Světa oken a tam si nikdo nestěžoval, je to hodně rozšířená firma po celý čr, každopádně přítel dostává od Světa oken furt zakázky a nebo s kolegou dělaj bočkem ještě zvlášť profily od Gealan. 😉

admin
    Správce

Zajímalo by mě, jak jste na to s cenou? Porovnávaly jste s někým jiným? Mě právě okna eu zaujaly tak teď pročítám diskuze…

admin
    Správce

Já myslel, že v dnešní době už je úklid samozřejmostí, ale nedávno jsem potřeboval jen nějaké menší opravy a uklízel jsem po nich skoro celý den. Takže okna eu malé plus za mě 🙂

admin
    Správce

Už se nejen tady rozjela debata o tom jaká okna zvolit. Plast, dřevo, hliník atd… Co jste si nechaly od okna.eu dělat Vy a jak víte, že ty Vaše jsou kvalitní?

admin
    Správce

Taktéž se přidám nechal jsem si od nich dělat plastová osmikomorová okna s trojsklem a trojitým těsněním. Po objednání montáž proběhla za 4 týdny a bylo to během jednoho dne hotové.

admin
    Správce

Nechal jste si někdo udělat hliníková okna?

admin
    Správce

To ale není tak jednoduchý :). Já bych si od nich nechal poradit… Protože každý materiál se hodí někam jinam…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.