Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

Ahoj, jasně že je na trhu spousta levných firem, ale otázkou je, jak kvalitní okna mají. Zrovna u oken by se podle mého šetřit nemělo. My jsme oslovili více firem a cenově jsme vybrali zlatý střed. Okna nám dělala firma Vekra a vše proběhlo bez problémů. Měli jsme trošku problém s instalací parapetů, protože jsme měli rozměrově atyp, ale vše jsme při koupi vyřešili. Rád firmu doporučím.

admin
    Správce

Dobrý den, mám špatné zkušenosti z firmou Geus okna a.s. A mohu spíš doporučit e-shop OKNA-SNADNO. (^)(^)

admin
    Správce

Dobrý den,

můžu se zeptat, co bylo za problém, chtěli bychom okna od nich..

admin
    Správce

Dobrý den,

admin
    Správce

Dobrý den,

admin
    Správce

Dobrý den,

admin
    Správce

Ahoj, rychlejší než brouzdat po internetu je přímo obejít firmy a vzít si od nich kalkulace. Tak jsme to s manželem udělali a on pak vybral, co pro nás vyšlo nejlíp. Nakonec jsme vzali eurookna včetně žaluzií od firmy Vekra, která nám tak plus mínus vyšla nejvýhodněji a jsme spokojeni, nebyl u nich žádný problém.

admin
    Správce

Věřme, že se najde. Chce to hledat a mít štěstí. Já mám špatnou zkušenost s firmou STAVONA Libchavy. Chybně zaměřili (a to to měrili 3x), reklamaci zmatečně okecávali, a pak jsem to vzdal, nemám na soud čas. Celé mi to opravil můj známý.

admin
    Správce

Objednal jsem si okna u firmy oknapresinternet.cz. Přišla objednávka, kterou jsem potvrdil. Po uplynutí jimi prezentované lhůty dodání jsem napsal dotaz, protože do této doby u nich nikdo telefon nezvedal. Další den mi volali, zda ještě stále chci okna. Pokud ano, najednou požadovali zálohu 70% a nejbližší termín dodání prý je 3týdny.
    Toto považuji za velmi neprofesionální a nefér jednání. Jako u níže uvedeného příspěvku jsem jejich vinou zbytečně ztratil 14dní.
    Tuto firmu zcela jistě nedoporučuji.

admin
    Správce

Dobry den, prosim o radu… Ma nekdo zkusenosti s firmou V okno s.r.o., ktera pusobi prevazne na Zlinsku? Na v lete se chystam na vymenu oken a ze vsech tech nabidek mi jde hlava kolem. Dekuji predem za odpoved.

admin
    Správce

JEstli jste na zlínsku, zkuste KSK-System, dělají VEKU a ja jsem spokojen. 🙂

admin
    Správce

Dobrý den,
    máme okna od firmy Oknostyl. Po dvou letech nám praskl rám u okna – křídlo okna které je běžně zavřené. reklamace se na to již nevztahuje, jelikož je to 10 dnů po záruce. Příště bych si raději připlatila….
    Kroupová

admin
    Správce

Kdo nezažil neuvěří, viděl jsem to před pár lety u jednoho ze svých zákazníků na vchodových plastových dveřích, které po 1. zimě na dvou místech praskly v rámu, mám to nafocené, protože jsem to považoval za unikát :-), nicméně později jsem zjistil, že profily byly z Polska – a tím je řečeno vše…….

admin
    Správce

Dobrý den. Mám okna od této firmy http://www.ternofirek.cz/
    A jsem naprosto spokojený. Mohu jen a jen doporučit.

admin
    Správce

Od firmy http://www.oknasnadno.cz mám všechna okna a balkonové dveře a musím říct, že jsem nad míru spokojena jak se zpracováním materiálu, cenou tak včasnou dodávku. Komunikace s firmou je velice dobrá a servisní technici jsou opravdu v oboru na svém místě. Mohu jen doporučit

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.