Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce

Reference na třebíčskou firmu Okna & Company. Tato firma se tváří velmi důvěryhodně ale jen do chvíle, kdy potřebujete reklamaci. Nejsou schopni ji vyřešit v řádném termínu. Vždy se odvolávají na jejich dodavatele (výrobce) což je firma Fenstar. Když už jsem se vážně naštval, tak jsem kontaktoval přímo firmu Fenstar, kde mi vyšli vstříc, ale stejně mě odkázlai zpět do Okna & Company, kde jsem opět narazil na neschopnost paní Hůlkové toto jakkoliv řešit. Tuto formu rozhodně NEDOPORUČUJI

admin
    Správce

ahoj firma se jmenuje oknostyl, pobočky mají úplně všude. Pošlete jim meil a uvidíte, jak se vám budou zdát. My jsme s okny spokojeny. Máme je již dva roky plus mínus, doba dodání byla 4 týdny.

admin
    Správce

Já jsme měnila okna na bytě s firmou vacovský http://www.vacovsky.cz/plastova-a-hlinikova-okna-a-dvere.html a musím říci, že jak s prací, tak i s kvalitou a cenou jsem byla a jsem spokojena. Okna se nerosí, těsní splňují vše, co jsem chtěla.

admin
    Správce

ahojky hledám nějakou slušnou a šikovnou firmu na výměnu oken, potřebovala bych 6 plastových oken. Ráda bych kdybych to stihla do měsíce.

admin
    Správce

ahoj určitě jim pošlete e-mail a uvidíte, nám v mžiku odepsali a pakuž to jelo. Jsme s okny spokojeni, máme je již rok a půl přibližně. Doba dodání byla 4 týdny plus jeden den montáže.

admin
    Správce

byt tim truhlarstvim tak podam na cipa oznameni pro pomluvu.. lidska blbost fakt nema hranic

admin
    Správce

Nově jsme měnili okna s firmou Vekra a jsem velice spokojen, profi domluva a jednání. Zakázka byla realizována v termínu, montáž taky super, takže doporučuji.

admin
    Správce

Doproručuji firmu Okna Macek, skvělý přístup, rychlost i ochota. Jedna z mála firme, která už je na trhu dlouho. (^)(^)

admin
    Správce

Dobrý den, podělím se ses voji zkušeností. barák ze 40let. původní okna kastlová (špaletová). Pomocví poptávkového serveru jsme zadal nabídku. Střední cenu jsem vzal za rozumnou. Firmu Zlatý domov art s.r.o. Profil VEKA ALPHALINE 90MD.
    Zaslaný cenový nástřel byl kompletní. Po domluvě jsem si nechal okna zaměřit. Přijel jednatel firmy p.Slovák. okna zaměřil, doporučil a vysvětlil jak se budou okna vybourávat a nové osazovat. Upozornil ještě na možné další práce v souvislosti demonáže-likvidace starých oken. Prostě jsme nevěděli co se přesně ukáže po vybourání. Podání ruky a čekání konečný rozpočet. Věhem několika dní přišel. Chtěl sem speciálně do smluv odplnit moje požadavky. Všechny byly doplněny k mé spokojenosti. jediné co tedy nebylo uplně podle mých požadavků byla víše zálohy- ale také jsme se nakonec shodly, takže též mohu říct splněno.
    Malá výtka tedy je k době dodání, holt jsme si trošku počkali. A nastal den montáže-vyhrazeny 2 dny. Montážní parta přijela. a začal šrumec. prach a bordel prostě byl. Jelikož jsme si vymyslel osazení zároveň s fasádou (rám utopen-překryt izolací fasády), muselo se víc bourat. Montážníci udělali bez ztráty kytičky. Osazování oken proběhlo v pořádku. Museli se poprat někde se zvláštníma překladama, křivostí omítky a zdí atd.. Bohužel při osazování venkovní části připojovací spáry (paropropustná páska) jsme narazily na špatnou přilnavost stávající fasády-starý brizolit. Na opravu nebylo v rozpočtu pamatováno, respektive nebyla očekávaná

admin
    Správce

Dobrý den,

nemá někdo z vás zkušenosti s firmou Vokno s.r.o. Jedná se o výměnu starých oken za nové u staršího domu. Hledali jsme firmu z okolí (Zlínsko), ale hlavně spolehlivou. U oken se vždy jedná o velké investice a tak je dobré znát.

Děkuji.

admin
    Správce

Dobrý den, my jsme dali při výměně oken přednost větší firmě. nabídli nám i lepší cenovou relaci. Okna jsme měnili u společnosti Vekra. Myslím, že mají více poboček.

admin
    Správce

Dobrý den, chtěla bych doporučit firmu Ryzí domov a.s. Až na maličkost, že jedna žaluzie byla pravá místo levé, jsme byli velmi spokojení. Ale i tuhle chybku do týdne opravili a během čtvrt hodiny to namontovali. Jinak se s nimi dobře komunikovalo, nebyl problém se na na něčem domluvit, snažili se nám vyjít maximálně vstříc. S kvalitou oken jsme taky spokojení, ale ta se samozřejmě projeví pořádně až časem, ale kdyby něco, tak jako pojistka je záruka 10 let. Ale věřím, že všechno bude v pořádku

admin
    Správce

Ve starším domě jsem se rozmýšlel jestli okna repasovat nebo kompletně vyměnit. Nakonec jsem na doporučení známého architekta, okna vyměnil. Už nebyla v dobrém stavu a repase by nemuselo klapnout. Hledal jsem výrobce, který dělá kastlová okna a nakonec jsem vybral firmu Vekra. Řemeslníci šetrně okna vyjmuli, takže nebyl v bytě ani nepořádek. Okna jsem vybral ve stejné barvě jako stará okna, aby to na domě nevypadalo jako pěst na oko. S okny jsem spokojen.

admin
    Správce

Dobrý večer, a je tu nějaká firma, která je zároveň i levná a udělá kvalitní okna ?

admin
    Správce

Svět oken má velkou akci na svůj veškerý sortiment: http://www.svet-oken.cz/cz/aktualni-akce.html
    Mám od nich okna a dle mého názoru jsou v pohodě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.