Doporučení na výrobce oken

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Doporučení na výrobce oken

• Toto téma obsahuje celkem 354 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 355)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den,prosím o radu toho kdo má zkušenosti s fi. Geus okna a.s.
    6ti komorové okna,profil Gealan S8000 a nebo s fi.TSH plast 7mi komorové okna,rám PENTA 69mm. Předem děkuji za odpověď.

admin
    Správce

Dobrý den Petro.
    U správné volby plastového okna,je důležité vědět kde okna použiji zda do paneláku,rodinného domu,novostavby či do ND nebo PD.Nejdůležitější na volbě kvalitního okna je jeho stavební hloubka (obecně platí,čím větší tím lepší),použitá výztuha a síla stěny.Zasklení je většinou stejné.Dvojsklo nebo trojsklo.Na komorách až tak moc nezáleží.Jestli 5,6 nebo 7-komorové okno už nehraje až tak velkou roli.Tepelné hodnoty se už změní tak nepatrně,že je to zanedbatelné.Pokud jste se ještě nerozhodla jaký typ okna vybrat,koukl bych ještě na deceuninck,nebo na salamander.Do profilu gealan bych se až tak moc netlačil.

admin
    Správce

Zdravím. Kdo máte zkušnenosti s výrobci a prodejci plastových oken??? Firmy -Oknostyl, Vekra apod., podělte se o mě. Je hodně firem, hodně profilů oken, obyčekný smrtelník nemá šanci se v tom vyznat.Poraďte, doporučte, máteli dobré, mebo špatné zkušenosti.(8))děkuji.

admin
    Správce

Mám zkušenosti s firmou Vekra a to né zrovna kladné !:X Vše probýhalo docela vpořádku až do té chvíle než přišel první problém . Od té doby se mohu domáhat jak chci svých práv , ale firma dělá mrtvého brouka a nereaguje na mé žádosti .

admin
    Správce

Já mám dobré zkušenosti s okny dodávanými panem Vyštejnem z Hořovic (www.fravy.cz). Dodání bezproblémové, okna velmi kvalitní za dobrou cenu a nebyl problém ani s jakoukoliv domluvou. Dokonce i zdarma seřidili okna mému tchánovi! Vřele doporučuji!

admin
    Správce

Vím o čem mluvíte mám obdobné zkušenosti

admin
    Správce

:))Dobrý den,já osobně mohu doporučit firmu KFD plastová ona,vstřícnost,ochota,kvalita mám servis zadarmo,jsem naprosto spokojená vkládám kontakt pan Will 775 223 695.

admin
    Správce

dnes is clovek pri plastovych oknach prilis nenavybera. vsetky okna su priblizne na tom rovnako. treba si davat pozor hlavne na okna z PL. radsje si zobrat okna z osvedceneho vyrobcu ako napr hesta – dovazaju aj do CR. dnesne okna maju vsetky mikroventilaciu, na trhu sa vyskytuju aj okna na urcitu vysku budovy – tzn. ine okna sa davaju na na prvych 5 poschodi ine na dalsie – maju inu konstrukciu a ventilaciu a pod. dobry obchodnik vam poradi a samozrejme aj pomoze pri reklamacii.

admin
    Správce

http://www.hesta.sk/ nenaopisal som web – dodavaju aj do cr

admin
    Správce

Já bych klidně doporučila jakéhokoliv výrobce u nás, né překupníka z Polska….u nás je dost výrobců velmi kvalitních oken a jde o to se třeba i na firmě zastavit a kouknout se do výroby….podpořte nače české výrobce…např.fa Hanca nebo Okayokna:P

admin
    Správce

Já zase mohu doporučit českou fu Hanca, e-mail hanca@hanca.cz

admin
    Správce

Nejlepší okna a dveře jsou z profilů VEKA. Jediná jistota profilů třídy A. Ostatní sem do čech tahají převážně třídy B a pak jsou samozřejmě levnější.

admin
    Správce

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s výrobci plastových oken INTOS nebo OKNOPKLASTIK? Popřípadě můžete doporučit někoho jiného?

admin
    Správce

Kdo řešíte výběr oken, zkuste nejdřív načerpat informace. Našla sme magazín brana-bydleni.cz a tam maj kupu článků o výběru oken, třeba ten, jestli vybrat plastový nebo dřevěný

http://www.brana-bydleni.cz/dilema-plastova-nebo-drevena-okna/?highlight=okna

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 355)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.