Dlažba do zimní zahrady

Úvodní stránka Fóra Obklady a dlažba Dlažba do zimní zahrady

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    admin
    Správce

Takze je dobry i primo do interieru od nich jo? 🙂

admin
    Správce

Zdravím, také se chci podělit o zkušenost s kamenným kobercem. Někdy před čtyřmi roky jsme si nechali udělat od známého koberec na terasu. Bohužel se nám koberec začal odlepovat. Byli jsme nemile překvapeni. Ale nezanevřeli jsme na ni, protože je příjemná na došlap a udržuje se dobře. Tak jsme začali hledat přímo firmu, která by nám materiál jak dodala, tak položila. Nakonec jsem narazil na firmu presstone a svolil jsem. Už jen z důvodu, že firma poskytuje záruku na položení koberce, což mi známý neposkytl. Máme teď koberec druhým rokem a žádná vada se zatím neobjevila. Proto bych chtěl říct, že koberec je dobré si raději nechat udělat od odborníka, než pak litovat promarněných peněz.

admin
    Správce

Řešil jste si někdo kvalitní zastřešení pro zimní zahradu? dokážete mi prosím poradit, kde vybírat?

admin
    Správce

To si musíte prvně rozmyslet, po jakém zastřešení půjdete. Já jsem si nechal namontovat super markýzu na zimní zahradu, na kterou jsem měl i dopředu nachystanou vizualizaci, takže jsem se mohl rozhodovat nad konkrétním obrázkem.

admin
    Správce

Takže jste dopředu viděl přímo Vaši terasu s markýzou v návrhu? mohl jste si vybírat látku podle sebe? a jakým způsobem to máte uchyceno do domu?

admin
    Správce

Přesně tak, dopředu jsem viděl reálnou vizualizaci, jak to bude celé vypadat. Nechal jsem si ji dělat od firmy https://www.t-shade.cz/markyzy/. Na látky mají vzorník, a můžete si tam vybrat látku, podle toho jaká se Vám bude líbit. Do domu se markýza uchytí pomocí závitových tyčí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.