Dlažba do zimní zahrady

Úvodní stránka Fóra Obklady a dlažba Dlažba do zimní zahrady

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    admin
    Správce

Zdravím všechny, založil jsem zde toto téma, protože bych rád se rád dozvěděl, resp. rád bych dostal nějaké tipy. Chci v létě přestavit část haly na zimní zahradu a budu zde pokládat novou dlažbu. Vzhledem k tomu, že zde budu mít, docela drahé exempláře květin či rostlin, chci aby i podlaha působila elegantně. Nechci žádný přepych, ale ani nevzhlednou lacinou dlažbu. Už jsem nějaké fotky viděl, ale zatím jsem ještě nevybral. Kdo znáte nějaké dobré tipy či rady nejlépe z vlastní zkušenosti, prosím ozvěte se?

admin
    Správce

Možná je otázka, jestli použít dlažbu nebo přírodní materiál. Cestičku na zahradě máme z obkladů twinson, obsahují PVC, takže se neopotřebují deštěm a zimou. Pěstujeme trávník a okrasné keře a k tomu se obklady hodí. Kdyžtak se podívejte na jejich web http://www.deceuninck.cz/produkty/exterier/venkovni-obklady/twinson-wall/

admin
    Správce
    admin
    Správce

My máme místo dlažby kamenny koberec mě se to strašně moc libí a na udržbu je to vlastně stejné jako klasická dlažba.

admin
    Správce

A kdo takové dlažby prodává? Nebo jak to vůbec vypadá?

admin
    Správce

Použili jsme imitaci dřeva, vůbec nevypadá tak chladně jako běžná dlažba. Máme typ Gardena: http://www.eden-koupelny.cz/produkty-katalogy/dlazba/akce-protiskluzna-antislip-dlazba-k-bazenu,-imitace-dreva,-bazenova-dlazba-r11-c/

admin
    Správce

Dobrý den, manžel dělal taky zimní zahradu. Máme v ní dokonce i krásná kamna, díky nimž tam můžeme i během tuhé zimy sedět s přáteli až do noci. Obklady kamen i dlažbu si zařizoval od firmy Natural Stone. Tedy ne přímo práci, to si všechno udělal sám (mám šikovného muže 🙂 ) ale veškerý materiál nakoupil u nich. Dobře mu poradili, co kam dát a nic nepraská ani se nikde nic neloupe, takže asi dobrý. Tak se zkuste podívat na jejich stránky a uvidíte, zda vás tam něco zaujme.

admin
    Správce

Tento typ dlažby docela dobře umí MBkeramika (www.mbkeramika.cz). Jak to vypadá najdete i na jejich stránkách. Na tyto věci jsou vůbec profíci, takže se můžete poohlédnout i po případné alternativě 😉

admin
    Správce

Ahoj, do takové místnosti, bych si představil přírodní design, takže by měla být i podlaha v dřevěném nádechu…v dnešní době jsou tyto podlahy dost oblíbené…inspiruj se schválně na
    –+–+ http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/dlazby-imitujici-drevo (^)(^)
    a myslím si, že by tě mohla nějaká zaujmout, protože tam mají přijatelné ceny a dobrý desgin 🙂

admin
    Správce

Dobrý den, moc mě zaujalo jak píšete o té zimní zahradě. Mohla byste mi prosím na mail iv.michali@email.cz poslat fotku jak to vypadá? Které obklady a dlažbu jste si vybrali? My už nad tím doma dlouho „špekulujeme“ a tak bych se taky ráda inspirovala. Taky jsme se dívali na ten Natural stones, mají dobrý výběr. Jenomže my si moc neumíme představit jak by to vypadalo jako celek…Díky moc! Ivona

admin
    Správce

Nejvice jsme se s muzskym shodli na kamennem koberci piedra.cz, je pry i hodne snadny na udrzbu, coz v zimni zahrade uvitam!

admin
    Správce

O znacce piedra jsem slysela ze je dobra, taky nad ni s muzem uvazujeme.

admin
    Správce

No my ted premyslime o kamennem koberci, kdo ho ma prosim?

admin
    Správce

Ahojky, my ho mame cca uz rok a je super, bezvadne se udrzuje, mame ho od firmy piedra.cz

admin
    Správce

Takze je dobry i primo do interieru od nich jo? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.