dětský pokoj 2

Úvodní stránka Fóra Dětské pokoje dětský pokoj 2

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Pokoj se mi moc líbí, je jednoduchý (myslím tím, že není přeplácaný vším možným) a přitom útulný – teplý.
    Mám dotaz na vkladatelku, mohla byste mi prosím sdělit, kde je možno zakoupit plyšovýho losa na podlahu? Pokud mi řeknete, že je to IKEA, tak tam jsem ho už nesehnala. Moc by se mi líbil pro syna (2 roky), nyní mu vytvářím vlastní pokojík.
    Děkuji

admin
    Správce

Dobrý den, tygříka i sobíka jsme koupili na netu. Ikea už má vyprodáno:(. M.

admin
    Správce

Děkuji za odpověď,
    nezlobte se, že se ještě ptám na toho plyšovýho losa (či soba), koupili jste ho na Netu v nějakém obchodě nebo od soukromé osoby. Ráda bych ho koupila pro syna.
    Také se mi líbí modrý kapsář nad postelí. Mohla byste mi dát info, kde jste ho na Netu koupila?
    Díky

admin
    Správce

Prý existuje sedák na podlahu. Netušíte někdo, kdo ho má v sortimentu?:S:S:S

admin
    Správce

Ten stan v pokoji je zajímavej nápad :]]B)

admin
    Správce

Soba i tygra jsme koupili od paní, která nám ho koupila v obchodě (Ikea Brno). Kapsář jsem si nechala ušít na zakázku. ušila mi ho známá. Šití je její koníček. 🙂

admin
    Správce

Děkuji. Syn ve stanu spí po obědě(;) a v noci spí v posteli:))

admin
    Správce

Soba mám na prodej.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.