Designoutlet?

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla Designoutlet?

• Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 5 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 31. až 42. (celkem z 42)
  • Autor
    admin
    Správce

ahoj a kde jste nakupovali? Jelikož já jsem něco hledala na internetu a nic! Mě příjde, že buď to mají všichni nebo je to šunt už takhle jsem si koupila jednu postel do měsíce bylo po ní!

admin
    Správce

Já eshop znám a jsem s ním spokojená. Dodací lhůty jsou super a ceny za kvalitní designový nábytek jsou luxusní. A se šunty mám taky zkušensoti, kdy mi postel vydržela chvíli konkrétně rok, což je fest málo…

admin
    Správce

Taky se mi zdá, že všechny obchody mají všechno na jedno brdo. Opravdu designový až luxusní obchod, aby člověk pohledal.

admin
    Správce

Ale když najdeš o to větší radost máš 🙂

admin
    Správce

No to je jasný..

admin
    Správce

Holky a jak dlouho trvá dodání. Posílají z česka?

admin
    Správce

Jde to většinou z ciziny. Dodání mi trvalo 3 týdny 🙂

admin
    Správce

Kvalitní to opravdu je, to máte pravdu 🙂

admin
    Správce

Určitě tady nákup můžu doporučit !! 🙂 mají tam spousta zajímavých a neokoukaných věcí, kvalitních. Už jsem u nich dostala 30% slevu na nákup ke svátku a pravidelně mě i emailem chodí upozornění na různé akční nabídky ..

admin
    Správce

Tady je to samá chvála na Design outlet 😀 To je to opravdu tak super a stojí to za to? Jako věci krásné, o tom žádná, co ta kvalita potom ?

admin
    Správce

Taky sem na té stránce nakupovala vánoční dárky a měli obrovský úspěch 🙂

admin
    Správce

Znáte někdo http://www.interiery4u.cz? Hodně je lidé chválí na internetu, tak jestli jsou opravdu dobří.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 31. až 42. (celkem z 42)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.