Dáme si do bytu…stůl

Úvodní stránka Fóra Židle a stoly Dáme si do bytu…stůl

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

My máme doma v jídelně klasický obdélník pro čtyři, v obýváku stolek s kombinací dřevo-sklo, ten tam vypadá moc pěkně, jen když přijde divočejší návštěva, tak trošku trnu:D Co ostatní? Pochlubte se taky:P

admin
    Správce

Tak třeba my máme doma taky v kuchyni klasický stůl pro čtyři a v obýváku dřevěný stůl, u kterého se sedí na zemi (;)

admin
    Správce

My mame v kuchyni ovalny stul plus ctyri zidle a v obyvaku obdellnikovy stolek. Vice se tam nevejde …:]]

admin
    Správce

Máme doma masivní dřevěný stůl a židle, i po dvou letech užívání vypadá skoro jako nový ač jsem se ze začátku bála údržby a tak. Jsem maximálně spokojená, můžu jenom doporučit.
    Výrobcem byl UNIS-N :))

admin
    Správce

nechávala jsem si vyrobit na zakázku masivní moderní stůl v Plzni. Našla jsem dokonce i židle podle naší představy. Dokonce nám vše namořili do barvy naší linky, dle vzorku.Jsem moc spokojená a rozhodně Vám všem tedy doporučuji ATAN nábytek. http://www.atan.cz

admin
    Správce

Já jsem chtěla z ikea,ale manžel mě ukecal a máme vyrobený na zakázku u http://www.stoho.cz a teď bych neměnila

admin
    Správce

Ahoj, zidle a stul do jidelny vyberes v obchode TON, sidli u brnenske olympie v inter. centru soho 🙂 zajed se tam podivat a uvidis 🙂

admin
    Správce

Milousi, souhlasim s tbeou byla jsem se tam podivat a byly to opravdu krasne kousky. zidle vypadali velice moderne a byli z kvalitniho materialu 🙂

admin
    Správce

Dobry den,

s manzelom ideme zariadovat spolocny domcek a potrebovali by sme nejake rady, kde sa daju kupit kvalitne drevene stoly a stolicky? 🙂
    dakujem za kazdy napad 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.