Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
Jasny chápu asi to taky tak udělam i když našel jsem video a nevypadá to zas tak těžke k položení ale je pravda že když to uděla někdo kdo s tim ma zkušenost bude uspěch zaručen
Zdravím tento typ podlahy doma máme. Sice v kuchyni ale to je jedno protože pro koupelnu se to hodí taky. Prakticky je to dost podobné dlažbě tzn. tam kde by jinak byla dlažba si mužeš nechat udělat toto. Jinak pokud to máte v plánu i podlažni topení tak není problém.
Dobrý den,můžu se zeptat na kolik vas pokladka koberce přišla?? ja bych potřebovala položit cca 10m2….a poskytuje to i firma Piedra pokladku? díky moc Lucie Dv.
Osobně si myslím že se to hodí více do exteriéru. Já jsem( teda řemeslníci :D) dělal mramorovým kobercem schody, venku to vypadá hezky ale uvnitř ? No nevím… každopádně hodně mi pomohli na http://www.eurosanit.cz kde dělají grafické návrhy zdarma 🙂
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)