Čím vyrovnat podlahu?

Úvodní stránka Fóra Podlahy a schody Čím vyrovnat podlahu?

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 7 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den,
    mám ve sklepní místnosti která by měla v budoucnu sloužit jako domácí dílna betonovou podlahu a na ní asfaltem nelepené dlaždice z nějakého snad plastu. Dlaždice nedrží a jsou pokroucené, chci je vytrhat. Co můžu dát na podlahu místo nich v tloušťce tak do 2-3 cm?

Můžu použít nějakou stěrku? Bude na tom asfaltu držet? A může stěrka vůbec sloužit jako finální vrstva? Nebo se používá jenom k vyrovnání podlahy pod jiné krytiny?

Jaké jsou jiné možnosti než ta stěrka? Nic moc mě nenapadá. Betonu bych musel dělat silnější vrstvu. A bourat stávající beton z podlahy se mi nechce.

díky za všechny rady

admin
    Správce

Dobrý den,tak my jsme dlouho přemýšleli čím vyrovnat naše podlahy a nakonec jsme na doporučení kamaráda použili ekostyren a jsme maximálně spokojeni.

admin
    Správce

Muzu se zeptat co to je a kamarad s tim mel tedy zkusenost?

admin
    Správce

Ano měl,je zedník a říkal,že stím často pracuje,protože je kvalitní a navíc má i dobré tepelně izolační vlastnosti.

admin
    Správce

Však se podívejte na http://www.ekostyren.cz,všechno si tam můžete přečíst a můžete si to i spočítat kolik by jste toho potřebovali.

admin
    Správce

Tak jsem se na to divala a vypada to dost zajimave,jeste se poradim s nasim zednikem a uvidime,kazdopadne dekuji za tip.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.