Bydlení čtenářů: Život jako na zámku

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla Bydlení čtenářů: Život jako na zámku

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Autor
    admin
    Správce

Tak to je teda hrůza a ještě k tomu nepraktická. To je asi stejné, jako trakaře a kola na pražských vilkách. Děs běs.

admin
    Správce

Rozhodně si nemyslím, že by Američané postrádali smysl pro vkus. Struktura a vybavení většiny domů v Kanadě i USA jsou opravdu na místě. Donald Trump je majitelem bezpočtu hotelů, mrakodrapů, golfových hřišť, kasín v Las Vegas, Atlantic City, New Yorku, na Floridě nesoucích jeho jméno, včetně největšího na světě Trump Taj Mahal. Krása všech těchto staveb je oslnivá.:) Pokud Vám připadá nevkusná , svědčí to něco právě o vašem vkusu, zřejmě jste tam nikdy nebyla.
    Lidé se vkusem i bez něho se nacházejí ve stejné míře na celém světě a to už jsem něco procestovala. Navic, vkus každého je jiný a je třeba ho respektovat a hledat v něm to krásné. Zařízení bytu či domu, který vkus postrádá, si představuji úplně jinak a trvám na tom, že tento byt svůj styl a vkus rozhodně má.:)
    A ještě jedna poznámka nakonec, mít peníze a vkus znamená realizovat své sny, s dobrým vkusem a bez peněz můžete o krásných věcech pouze snít.

admin
    Správce

Jak říká mnoho disegnerů, volte styl, který odpovídá celému domu. Uvedu to na přesnou míru. Tak třeba panelový dům vystavěný v 70. letech min. století si zaslouží interier této doby či nadešlé a né interiér z 18.století. Ten obývák bych vydýchala kromě tv. Ta přece nepatří na zámek-nebo ano? Možná by měla majitelka domu zvážit nějakou tv skříňku , kde se krásně schová. Dál jsou docela pěst na oko ty futra. Když paní majitelka dokázala sama položit podlahu, tak ať se podívá na futra v zámku. Ta ložnice mi nepříjde jak ze zámku, ale spíše maringotka u kolotočů. Všichni tady píšete, že je to vkus majitelky a když se jí to líbí… a já se k vám přidávám. Chválím jí za odvahu a za nesčetnou práci, protože vím o čem mluví.

admin
    Správce

Bože, to je vrchol nevkusu 8-0 No hlavně, že se to paní majitelce zamlouvá, já bych v něčem takovém asi nevydržela ani návšěvu… 😀

admin
    Správce

Ať si říká, kdo chce, co chce o vkusu, ale ten byt má svůj systém a logiku. Asi bych v něm nebydlela, že už mám léta a nábytek je pro mne těžký na manipulaci třeba při malování. Ale jinak, proč ne?

admin
    Správce

Milý Karle,
    jste normální? Myslím tím v obecné rovině. Napsat takový komentář může buď jen majitel tohoto zrůdného bytu, a vzhledem k chybějícím IP adresám se to nedá vyloučit, nebo duševně chorý člověk. Jestli toto je luxus, musíte se léčit a to urychleně, než někomu ublížíte. Mě po shlédnutí několika uveřejněných „bytů čtenářů“ napadá, jestli redaktorka, která minimálně prováděla reschersi, je duševně v pořádku. Jsou to strašné stránky, moje prvotní úvaha, jestli zde inzerovat vzala za své po shlénutí několika zdejších „top tajemných hradů v Karpatech“. Mějte se tu krásně, v zájmu zachování duševního zdraví odcházím na sofistikovanější weby. Jo – a šťastný nový rok, s takovou skladbou přispěvovatelů to budete víc než potřebovat.

admin
    Správce

Moc nevím, jak bych tam zakomponovala moderní prvky života, které jsou občas nepostradatelné, pro některé z nás. Že by tak vkusně a elegantně, jako tu televizi? :)) třeba nějak takhle?:)):)):)):]]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.