Bydlení čtenářů: Život jako na zámku

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla Bydlení čtenářů: Život jako na zámku

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

No, je to zajímavě pojatý bydlení, ale doma bych to mít nechtěla! Nedovedu si třeba představit, že bych tam měla utírat prach 🙁 na to je to dost nepraktický a na muj vkus hooooodně moooc přeplácaný! Ale tak hlavně, že se to líbí majitelce! 🙂

admin
    Správce

Nebudete tam pořádat prohlídky? B):D

admin
    Správce

Moc lituji, že jsem neviděla ty stahovací konzole na záclony, ty bych si koupiola ihned. Máme stropy 3,80 m a tudíž i vysoká okna a dávat na ně záclony je děs a hrůza, že spadnu ze štaflí. Škoda ty bych určitě koupila. A ten Váš byteček je opravdu moc hezký, jenom zírám 8-0 ,už jen pokojskou, aby utírala prach. Rozhodně je to lepší než-li sektor a to posezení to musí být jako v pohádce. Přeji Vám mnoho dalších skvělých nápadů při Vašem kutění, ať se vše podaří k Vaší spokojenosti. Držím palce. (^)

admin
    Správce

Na fotce v jídelně, asi uprostřed u záclony na stěně je vidět čudlik. Ten se zmáčkne a záclona sjede dolu. Pak se zase vytáhne.

admin
    Správce

Tak to je hustý… Jsem předtím nechápala, jak to funguje, tak děkuju za vysvětlení:o)

admin
    Správce

Moc krásný byteček, rozhodně to svědčí o výborném vkusu majitelky, opravdu jako na zámku. S tak krásně vybaveným bytem jsem se ještě nesetkala, nádhera, chválím.B)(^)

admin
    Správce

Tak to je bomba, luxus, opravdu luxus, vkus a luxus, není co dodat.(8))(^)(^)(^)

admin
    Správce

No o tom vkusu bych právě pochyboval. Přijde mi to šíleně kýčovité a nepraktické. No hranice vkusnosti má každý svoje, já bych rozhodně neměnil.

admin
    Správce

Přesně tak, souhlasim s tebou. Já bych si v tomhle asi nezvykla bydlet, připadala bych si tam jak slon v porcelánu….

admin
    Správce

No nadhera, to nemaji ani v Americe, snad jenom Donald Trump.No jeho prvni zena take pochazi z drivejsiho Ceskoslovenska, takze je videt odkud dobry vkus prichazi.

admin
    Správce

(8))Jak ten interier, tak ty rozjuchaný příspěvky… Proboha, jak si může někdo něco tak kýčovitého instalovat doma a navíc ještě v paneláku (soudíc podle výhledu z okna) :S ? Nahňácaný na malým prostoru, to „pseudozlato“ kam se podíváš až oči přecházejí … , prostě hrůza !!! Ještě bych docela ráda viděla paní domu, jak proplouvá bytem v rokokové krinolině a s bílou parukou na hlavě.. a mužík v brokátových pumpkách…:]] Do takovéhohle prostředí se snad ani jiný oděv nehodí… No, je to naprosto šílený a naprosto bez vkusu !(8)) Ale když se jim to líbí… je to nakonec jejich věc.

admin
    Správce

Můj švagr je Kanaďan a není to zrovna žádný chudák. Při pohledu na tyto botografie řekl, že takový luxus má snad jen Donald J. Trump v USA. Mimochodem knihu kterou Trump napsal „The way to the top“, vřele doporučuji. Souhlasím s paní Jajou, je to velmi krásně zařízený byt. Nevím, jestli je to byt v paneláku, ale i kdyby, tak to neznamená, že nemůže být hezky zařízený. Proč bychom měli všichni kupovat moderní nábytek, který za chvíli vyjde z módy, či nábytek všední a nudný. Je to jiné, než na co jsme zvyklí, ale není právě v tom ta krása? Držím pěsti paní majitelce a přeji jí spoustu dalších skvělých nápadů.:):):)(^)

admin
    Správce

Kanaďan nebo Američan, to je fuk… Všeobecně ani jedni z nich moc smyslu pro vkus nepobrali… Pro ně tenhle kýčovitý procovský styl musí být balzámem na duši.. ale ke vkusu mají oba daleko.
    mmch.: to co má patrně doma Donald Trump taky nemusí být vkusné, jenom proto že je někdo bohatý ještě neznamená, že musí mít vkus. Ale má-li vzhledově něco podobného doma tak u něj bude mít patrně každá jedna židle hodnutu vyšší než celý byt plný podobných napodobenin z libeňského ostrova .. Ale proti gustu… já bych to množství čaček uklízet nechtěla..

admin
    Správce

No možná by neškodilo, aby jste se i Vy pochlubila svým bytem, když máte tak vytříbený vkus. Nicméně mě potěšilo, že se Vám líbí alespoň moje zahrada.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.