Bohemia Energy – zkušenosti se samoodečtem
Úvodní stránka › Fóra › Krby a vytápění › Bohemia Energy – zkušenosti se samoodečtem
- Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
31. 1. 2020 v 10:54 #40480adminSprávce
Janino, taky toho využívám, má to svoje plus a nepotřebuju k tomu ani chlapa, teda táta mi to jednou ukázal jak na to a teď jim to do toho jejich systému hážu sama. Aspoň mám přehled jak moc plejtvám 😀
6. 2. 2020 v 15:16 #40481adminSprávceZměna je k nim celkem easy, stačí na jejich webovkách vyplnit formulář a oni už se s vámi spojí a vyřídí to pak celý za vás. Dnešní doba je stavěná jen na pár kliknutí a hnedka to běží 🙂
6. 3. 2020 v 12:49 #40482adminSprávceTaké s nimi máme tuto zkušenost 🙂
8. 4. 2020 v 13:38 #40483adminSprávceTeďka u nich změny probíhají jenom online a nebo telefonicky, dodržují, co si vláda nadiktovala, nicméně i tak se to dá zvládnout, aspoň mně to po internetu přišlo rychleji než kdybych musela čekat na obsílku třeba poštou, které teďka co jsem viděla rozbalí co se dá, jestli v tom náhodou nejsou roušky, fakt ujetý..
15. 5. 2020 v 17:24 #40484adminSprávceLetos jsem ho prvně využil k tomu, aby k nám nemusel nikdo chodit. Online jsem to pak poslal na Bohemku, tak snad je to všechno v pořádku, když to šlo přes ten jejich webformulář.
11. 6. 2020 v 15:49 #40485adminSprávceElektřina i plyn od nich vychází teď dost dobře, jako dost se mluví o tom, že je teď dobré cenu fixovat, ale mně to přijde jako nesmysl, když to furt klesá, ale to je jen názor laika a třeba to fakt výhodný je.
16. 10. 2020 v 10:17 #40486adminSprávceDobrý den, asi takhle, mám teď nově u Bohemia tarif, u kterýho se mi cena odvozuje podle burzy, takže mám třeba co hodinu jinou. Zajímalo by mě, ti co mají tento tarif, jestli si také děláte samoodečty a případně jak často. Já jsem na to byl zvyklý, ale nevím jestli to bude mít i teď smysl. Do toho tarifu jsem šel hlavně kvůli tomu, že i když se to nějak zprůměruje, tak vyjde za tu burzovku prostě líp. Tak jsem zvědav jestli se něco dozvím, díky
30. 10. 2020 v 16:34 #40487adminSprávceAsi tím nic nezkazíte, líp tím upřesníte průběh vaší spotřeby. Předpokládám, že asi ještě nemáte chytrý elektroměr, který by sám rovnou odesílal údaje. Pro přesnost a pořádek, pokud jste na to zvyklý, tak bych v tom pokračoval. Zadávání u BE je zadarmo tak co..
10. 12. 2020 v 14:54 #40488adminSprávceZdravím, máte prosím někdo zkušenost už s těmi novými elektroměry? Někde jsem četl, že už by pak snad nebylo třeba ani dělat samoodečet, jak ty data z toho odchází samy, ale úplně nevím co je na tom pravdy, zkušenost s tím nemám. Zatím dělám samoodečet pravidelně a vyúčtování mám u BE v pořádku.
8. 1. 2021 v 15:01 #40489adminSprávceTaky už jsem tuhle informaci zaznamenal, ale zatím mám klasický digitální, ovšem pokud bych dostal třeba od distributora nějakou výzvu a možnost mít tenhle novější, tak bych si o něj asi řekl případně pokud by byl za nějaký rozumný peníz. Protože pak by se asi dalo uvažovat i o tom, že bych přešel na tarif právě podle velkoobchodní ceny, kde by se dobře zaznamenávalo v kolik v danou dobu jsem odebral a za kolik. Ten Bohemky tarif se mi líbí, ale zatím mám klasicky pevnou cenu.
12. 2. 2021 v 10:47 #40490adminSprávceOčekávám, že nějaká taková výzva k nám dorazí od distributora, abychom si udělali odečty sami, když to v lednu takhle udělala i vodárna. Jednou už jsem to u Bohemie dělal přes ten jejich formulář a vyúčtování pak bylo celkem rychle, takže bych se nedivil, kdyby to v květnu dopadlo stejně.
18. 2. 2021 v 20:53 #40491adminSprávceHynku, akorát minulý týden jsem o tom četl článek, že aktuálně jsou instalovaný jen v některých vybraných městech na testovačku a postupně by se to mělo rozšířit dál, ale bude to nějak omezený podle spotřeby. Jistý to pak mají ty, co maj fve a elektromobily. Takže dokud ho nemáte instalovaný jsou samoodečty na vás.
18. 2. 2021 v 20:55 #40492adminSprávceJirko, co jsem se dočetl tak ty elektroměry by měly být zdarma, jenže když jsem pak pokračoval dál, tak jsem zjistil, že nám to pak napařej v poplatku za distribuci, takže ono to tak úplně zadarmo nebude.
19. 2. 2021 v 12:59 #40493adminSprávceNo výborně, tak díky za info, náhodou nevíte na jakých stránkách byl ten článek, rád bych si ho taky přečetl, ať si o tom můžu udělat svůj obrázek. Ještě letos opět budu pokračovat v samoodečtech, nic jiného jsem ani v plánu neměl, Bohemka pak mnohem rychleji posílá vyúčtování.
16. 4. 2021 v 11:07 #40494adminSprávcefree online dating sites
local single -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.