bidetová sprška

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety bidetová sprška

• Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 7 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

ahojte/dobrý den,

zrovna řešíme jestli do koupelny dát místo bidetu jen bidetovou spršku. Máte s tím někdo zkušenosti? Co je lepší? Sprcha, nebo bidet???

Předem díky za připomínky. Jana

admin
    Správce

Ahoj/dobrý den,

před časem jsme řešili podobné dilema, když jsme se stěhovali do nového bytu. Nakonec jsme ale na radu známých pořídili přídavný elektronický bidet, který se jen položí na keramickou toaletní mísu místo klasického prkénka. No a je z toho toaleta a bidet v jednom. Jsem s tím moc spokojená a vřele doporučuju jako bezva řešení do menších prostor. K.

admin
    Správce

Také je k sehnání ne-elektronické bidetové sedátko,které je podstatně levnější.(^)

admin
    Správce

Dobrý den,

s bidetovou spškou jsem se seznámila při pobytu v Indii. Je bezva! Vždy jsem setkala se sprškou pouze na studenou vodu – vůbec to nevadí. Sprška zavěšená na háček je praktičtější než sprška s držákem – ten se může vyviklat a tryska neschne tak rychle. Je důležité zavírat po použití přívod vody (buď na držátku spršky nebo na zdi), protože pouhý uzávěr na perko nemusí 100% těsnit. A údržba zařízení (= žádná) je mnohem jednodušší než u bidetové mísy. Mohu jen doporučit.

admin
    Správce

Nebo rovnou WC+bidet 2v1, s tryskou v keramice jinak běžného klozetu (www.wcbidet.cz).

admin
    Správce

dobrý den, chceme si přidělat bidetovou spršku k záchodové míse a chci se jen zeptat, jestli když je to jen sprcha bez baterie, která nesměřuje nad umyvadlo, jestli ta sprška nekape na zem. děkuji

admin
    Správce

Pokud chcete mít jasno ve variantách, stáhnetě si zdarma ebook, kde jsou přehledně porovnány všechny dostupné varianty bidetů a bidetovacích zařízení na našem trhu http://www.wcbidet.cz/ebook/t-318/

admin
    Správce

A co třeba bidetové sedátko? Nebere dodatečné místo, jako sám bidet, myslím si, že je to dobré řešení pro menší koupelny, jako byla moje. Mám sedátko od výrobce Roca: http://www.sanitbuy.cz/Roca/bidetove_sedatko_wc_roca_multiclin_advance_round-a811503000,21303-pr-1
    Já jsem moc spokojená, stejně jako moje dcerka 🙂 Byl to dobrý výběr.

admin
    Správce

Môžem odporučiť, je to praktickejšie ako bidet, vhodné je, pokiaľ máte možnosť napojenie na zmiešavaciu (sprchovú) batériu, aby sa dala reguliovať teplota vody.

admin
    Správce

Dobrý den,jakou značku máte? Děkuji Anna

admin
    Správce

Taky jsme to zvažovali, ale nakonec jsme stejně koupili bidet, zdá se nám to praktičtější a aspoň víme, do čeho jdeme. Navíc máme prostoru dost, takže to pro nás nebyl problém. Kupovali jsme ho v obchodě http://www.wellmall.cz/ a máme na ně jen chválu, super komunikace, servis i zboží 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.