BARX rodinné domy
Úvodní stránka › Fóra › Stavba › BARX rodinné domy
- Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
27. 7. 2012 v 18:13 #65290adminSprávce
Rozhodně to podvod je, vím to z osobní zkušenosti. Obchodní zástupci nabízeli tepelná čerpadla a zákazníkům tvrdily, že jsou vyrobená v Americe, Rakousku nebo Německu, jen aby se čerpadla prodávala. Čerpadla a soláry jsou kompletně vyrobené a sestavené v Číně (opravdu nekvalitně), proto je většina poruchových. Firma montuje nefunkční čerpadla, soláry. Stále montuje nové systémy a na jejich servis kašle, protože to je stojí peníze a nevydělává.
Takže pokud nechcete vyhodit statisíce za nefunkční zmetky, na které v podstatě neexistuje servis, tak se firmě Barx rozhodně vyhněte!!!
1. 9. 2012 v 11:30 #65292adminSprávceDobrý den,
Barx – to je jeden obrovský podvod. pořád slibují, a nic. Je mi jedno, jestli je to barx energy, barx energy centre, mají stejné weby, telefony, loga. nase slavne TC rok nefunguje, vime to rok a rok nejsme schopni primet slavnou firmu barx – jakohokoli prívlastku, aby prijela a opravila to. záruka je vam na nic.
vyberte jineho dodavatele. snad nikdo nemuze byt tak neseriozni a nespolehlivy jako barx.1. 9. 2012 v 11:42 #65293adminSprávcepres měsíc máme slíbeno od technika barxu, že prijede a opraví nase Tč. dodnes se tak nestalo, o záruční opravě se nedá vubec mluvit. i když se už smíříte, že zaplatíte, stejne neprijedou. nemají ani tolik slušnosti, aby se ozvali a omluvili, případně navrhli jiné resení. zima na krku, tepelné čerpadlo nefunguje. výborna investice. skutečně setrí penize.
nejhorsi je ta bezmoc, ze vam nikdo nepomuze, kterykoli jiny opravar jen rekne, ze tuto „noname“ firmu nezná!!!!
je mi jedno, jako pohledavky a jake dluhy maji ucelove zalozene firmy s podobnm názvem, klamou zakazniky.
pan byvaly jednatel Danek – nicemu nerozumi, TC asi videl poprve v zivote, to by ani snad nevadilo, ale jeho „oprava“ opravdu stála za to. a pak , ze se nejdenalo o plánovaný podvod!25. 9. 2012 v 15:23 #65294adminSprávceDobrý den, od Fa. BARX ENERGY opravdu servis nečekejte. V záruční době už vůbec ne. Mají pouze dva zaměstnance. (Kopecký,Troják). Lidí tak jako Vy je opravdu hodně, hlavně v jižních Čechách a na Moravě. Pokud máte nefunkční TČ a je v záruce, tak vše dejte k soudu. To bude nejrychlejší cesta. Firmy uváděné jako spřízněné jso již prodané (Mebikan,Čipos) nebo mrtvé (První Vítkovská). Jenom sliby a nefunkční infolinka. (_) :X
13. 11. 2012 v 17:55 #65295adminSprávceTak tč od Barxu mám rok a za tu dobu skoro 20 reklamací! Kopeckého nedoženete, Troják s ničím neporadí, servisáka mají jen jednoho a ten funguje na baterky. Už jsem odstoupila od smlouvy a po měsíci nic. Tudíž jsem podala žalobu, ale abych pravdu řekla, moc nedoufám v úspěch. Jejich dluhy u bank jsou daleko vyšší než vklady do Kopeckého několika firem. Doufám jen, že boží mlýny melou…
15. 11. 2012 v 13:33 #65296adminSprávceVšechny Vás zdravím,patřím též mezi ty, co už 4 roky čekají,že tepelné čerpadlo od Barxu bude konečně fungovat jak má.Rok co rok několikrát přijíždějí servisáci a rok od roku se jim nedaří nic změnin.Letos buhužel ,už asi nikdo nepřijede.Jakmile začne mrnou tepelné čerpadlo přestane fungovat a stále padá jistič.Přijde mi to,že je to čerpadlo na letní topení.Pan Kopecký mi telefon nebral,ale k mému údivu volal zpět.Servis slíbil,ale 14 dní se nic neděje.Ještě se zeptám na tip-má někdo už jinou firmu co mu servisu po Barxu je spokojený?, tady se už asi ničeho nedočkáme.Děkuji.
20. 11. 2012 v 15:07 #65297adminSprávceMarkéto, měla jsem stejný problém, stačilo namontovat soft start systém, nejdřív ho chtěli zaplatit, tak jsem na ně uhodila a nakonec mi ho namontovali zadarmo, ale chce to se s nima trochu hádat.
22. 11. 2012 v 9:16 #65298adminSprávcetaké zdravím, vlastním tepelné čerpadlo Barx Evo 23i. Mám ho uložené ve skladu se závadou, má špatný čtyřcestný ventil. Nechci ho již opravovat, když vydím jak společnost Barx funguje se servisem a komunikací. Když budete mít někdo zájem, rád se ho za 15.000 zbavím.
29. 11. 2012 v 17:33 #65299adminSprávceDobrý den, jediný pozitivní příspěvek ze stejné ip adresy 81.90.162.xxx jako příspěvek od pana majitele barxu. Proto tam ta část ip je aby bylo zřejmé, že to píše jeden a ten samý člověk. Jinak bych s těmi negativními příspěvky souhlasil.
8. 12. 2012 v 13:26 #65300adminSprávceDobrý den,sofstartér jsem měl taky a pořád padal hlavní jistič
10. 1. 2013 v 2:44 #65278adminSprávceMám stejný problém, TC mám od Barxu a funguje jen jako elektrokotel. A opravu není možné dohnat. Nečekejte, že k vám nikdo od nich přijede, já čekám přes 8 měsíců. Bohužel, jediné řešení je koupit kvalitní nové TC, protože u BARXU kvalitu nehledejte.
10. 1. 2013 v 14:48 #65288adminSprávceDobrý den,
jsem jeden z monoha nespokojených zákazníku Barx energy,který má nefunkční tepelný čerpsdlo.Neustále mě Barx ignoruje. Už toho mám dost. Rozhodl jsem se o veškerý poznatky se společností Barx podělit s diváky TV.
Prosím, kdo má zájem se připojit k hromadný reportáži (stížnosti), at mi posílá kontakty na email ales.mechura@seznam.cz.15. 3. 2013 v 2:11 #65279adminSprávceDobrý den,
šel jste do stavby s Barx construction? Jaké máte zkušenosti?
Předem děkuji26. 3. 2013 v 10:59 #65277adminSprávceBARX ENERGY je údajně už 14 dní v krachu,servis by měl převzít p.Kopecký,ale to asi z louže pod okap.p.Troják už není zaměstnancem.–+žádné dobré vyhlídky.
26. 3. 2013 v 11:00 #65291adminSprávceBARX ENERGY je údajně už 14 dní v krachu,servis by měl převzít p.Kopecký,ale to asi z louže pod okap.p.Troják už není zaměstnancem.–+žádné dobré vyhlídky.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.