BARX rodinné domy

Úvodní stránka Fóra Stavba BARX rodinné domy

• Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 129)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den, má někdo nějakou zkušenost s domy od firmy BARX z Vimperka? Zatím se mi vše zdá velmi seriózní a pro mě cenově přijatelné..Díky za názory.

admin
    Správce

Dobrý den, také máme zájem o koupi tohoto domu a zajímali by mě zkušenosti s baráčkem a s firmou Barx…

admin
    Správce

Zkušenost zatím nikdo mít nebude. Fa Barx je na trhu příliš krátkou dobu na to aby někdo nákou měl. Nechte si udělat nabídku. Pokud někde náký mají, navštivte jejich vzorový dům.

S jejich nabídkou můžete navštívit některé centrum enegretického poradenství pokud si nejste jist..

admin
    Správce

Já mám s BARXEM osobní zkušenost a vřele všem slušným lidem nedoporučuji se na tuto „firmu“ obracet. Je to banda podvodníků a spekulatérů, která je na Prachaticku a Českobudějovicku vyhlášená především neplatičstvím a soustavným obelháváním zákazníků a dodavatelů – byť se navenek tváří seriózně. Osobně si myslím že jde částečně o podvod – tzv. tunel. Protože soustavně uzavírají nové a nové smlouvy, na které vybírají zálohy, ale domů zatím postavili maximálně 10.

admin
    Správce

Dobrý den, z pozice zakladatele a většinového vlastníka společností skupiny BARX bych rád reagoval na poměrně čerstvý příspěvek anonymního pána. Jelikož je pod mojí úroveň komentovat, i chápat motivaci, která jej vede k psaní zřejmých lží a nepravd ( mmj. předpokládám, že si uvědomuje svou trestně právní odpovědnost, proto je příspěvek anonymní ), uvedu pro případné zájemce pouze pár faktů o nás. Za dobu své krátké existence a přes všechny dětské nemoci firem nově vstupujících na trh v našem nesnadném prostředí se podařilo týmu společností BARX a zejména lidem v nich pracujících ( v současné době 52 ) ujít řádný kus cesty vpřed. K dnešnímu dni máme s celkového počtu 76 zakázek RD přes 40 realizovaných a předaných, 17 v realizaci a ostatní v přípravě. Důvodem našich úspěchů je zejména designová a cenová stránka našich produktů , ale také rychlost výstavby ( tu se nám zejména v loňském roce nedařilo vždy ideálně plnit ) a technologická promyšlená stránka řešení našich domů ( tepelná ztráta RD v rozmezí 2,5-3,7 Kwh, ergonomika bydlení ). Sesterská společnost BARX ENERGY realizovala v předchozích dvou letech okolo 2000 instalací solárních systémů a tepelných čerpadel ( většinu v rámci programu zelená úsporám ). Rád bych tímto poděkoval všem stávajícím klientům, kteří nám projevili důvěru a věřím, že jsou a budou s našimi produkty spokojeni a budou nás doporučovat i dále. S úctou Lukáš Květoun http://www.barx.cz

admin
    Správce

Dobrý den, od společnosti BARX energy centre s.r.o. mám celkem 4 tepelná čerpadla a 3 solární systémy. Firmu jsem nalezl přes stránky http://www.barxenergy.cz Dnes je Barx energy centre s.r.o. v insolvenci a se záruční opravou mám údajně smůlu. Není trošku zarážející, že společnost Barx energe s.r.o. s ní nemá nic společného!!! Stejné www stránky stejná zákaznická linka 840 1111 44, stejné produkty. :-))))))))))))
    Dle mého názoru jasný tunel. Jinak sehnat byť placený servis u Barx energy s.r.o. je prakticky nemožný. Po telefonu pořád jen slibují, jsou pořád na dovolené, pořád nemocní, pořád nemají cestu kolem. Na zaslaný email z 9.5.2012 na adresu info@barxenergy.cz žádná odpověď.
    Skutečně profesionálové !!!
    A pane jednateli této společnosti, rád to s vámi osobně proberu. 777287416

admin
    Správce

Vážený pane, zákazníku BARX ENERGY CENTRE s.r.o.. Před vynášením soudům a hodnocení lidí, firem a okolí , o kterém víte velmi málo, bych Vás pouze poprosil o slušnost ( obecně chybí v naší společnosti všude ) a zamyšlení se nad tím, zda-li to co říkáte , má trochu logiky. Zkrachuje-li dealer Škoda auto ( jak říkáte Vy, stejné stránky, stejné produkty ) znamená to, že Škoda Auto je “ podvod“ , “ tunel“ ? Máte-li problémy s instalační firmou, která u Vás doma ( na Vaše rozhodnutí a objednávku ) nainstaluje špatně kotel Junkers a ten Vám poté nefunguje, znamená to snad, že firma Junkers je pdovodník, tunelář? Jistě, že ne. Společnost BARX ENERGY CENTER s.r.o. byla naším partnerem v regionu střední Čechy, bohužel pro Vás i pro nás, nedokázala fungovat dobře ekonomicky, technicky i ve vztahu poskytování produktů a služeb zákazníkům. Jelikož vlastníka i jednatele osobně znám , vím naprosto jistě, že on žádný podovod, či tunel nespáchal – “ pouze “ ( k Vaší i mojí škodě )se mu nepodařilo v této době a ve stávajícím stavu naší společnosti, ekonomicky a technicky svou firmu udržet při životě. Kouknete-li se na insolvenční rejstřík, zjistíte, že BARX ENERGY CENTRE má největší ( v podstatě jediné, kromě nesplněných servisních služeb svým zákazníkům ) závazky ( cca řádu v 4,5 mil Kč ) vůči nám BARX ENERGY s.r.o. Ten kdo by mohl mluvit o podvodu , tunelu a být naštvaný jsem já ( jako majitel ) a BARX ENERGY s.r.o. jako subjekt. Placený servis Vás jistě jsem schopni poskytnout.S úctou LK

admin
    Správce

Dobrý den, nějak nechápu, že když skončí prodejce vozů škodu, proč bych si měl objednávat placený servis, když na vůz nadále trvá záruka od výrobce? Vzhledme k tomu, že ve vašem případě tak nečiníte, nemyslím si, že použití přirovnání se společností Škoda je vhodné! Co se týče vašeho servisu, nadále trvá, že na email ze 9.5.2012, kde jsem žádal servis, žádná odpověď. :-((( Rád změním svůj názor na vaší společnost, ale „míček je na vaší straně kurtu“. Vašeho servisního technika přivítam kdykoliv, jsem na telefonu 777287416.

admin
    Správce

Dobrý den,

tež mám tepelnéčerpadlo od Barx energy centre, též jsem podvedený zákazník, který zaplatil, ale systém stále není v pořádku. A nikdo mi není schopen pomoci. Už chápu, proč se má platit po 100% odvedené práci, jelikož dnes bych měl alespon polovinu peněz z díla, které nefunguje a mohl bych si dovolit koupit kvalitní tepelné čerpadlo od jiné firmy. Jen mimochodem, výrobek je od firmy Barx, která si nechává část tepelného čerpadla vyrábět v Číně, ale nechce za ně držet záruku, když je to přes jejich partnera. Možnáproto se Barx distancuje od svých výrobků. Dle mého názoru by měl výrobce tzn. Barx držet záruku za výrobek, ale ne zá případné chyby v realizaci. Jen mimochodem, ŠKODA AUTO by se o svůj výrobek postarala.
    Závěrem: nemám peníze a ani fungující čerpadlo. A Barx,ten je v poho, jelikož v případě vady výrobků po vás chce
    peníze za opravu, i když je výrobek v záruce.
    Proč mám pocit, že jsem se stal obětí promyšleného podvodu?
    Ve smlouvě je sice adresa zhtovitele na Barx energy centre ale vše ostaní je na Barx – www stránky, vizitky, auta, manuál ma čerpadlo atd.
    Nekvalitní čerpadlo nevydrží, a proč držet záruky, peníze se vyberou a firma se pošle ke dnu, jak je v ČR zvykem – zkrachovala.

admin
    Správce

Dobrý den, tak k dnešku se pořád z Barxu nikdo neozval 🙁
    Bohužel nefunguje ani žádost na pana majitele Barxu 🙁

admin
    Správce

Dobrý den,

já čerpadlo z firmy Barx s.r.o. mám a jsme celá rodina velice spokojení. Vždy 100% domluva, servis atd. Bohužel jak již je v naší společnosti zvykem, vždy bude „brblat“ a nadávat jen zákazník a člověk, který nikdy nic nedokázal, žádnou firmu nevedl a je zahořklý :-((. Toť můj názor, hezký den

admin
    Správce

Protože spokojený zákazník většinou na fórum nepíše :-)).

admin
    Správce

Tak hurá, od ledna se k nám snažíme dostat technika od Barxu a včera konečně zpráva, že přijede 19.6. v odpoledních hodinách. Tak jsem zvědav jestli konečně dorazí. Co se týče nespokojenosti, víte ono mít solární systém a v létě topit elektřinou na bojler, tak asi taky budete nespokojený. Mít tepelné čerpadlo a v zimě topit na elektrokotel, taky asi budete nespokojen. Od ledna se snažit někoho uhnat a pořád poslouchat nesmyslné výmluvy, tak asi budete také naštvaný. Tohle přeci není o tom že „brblá“ ten, kdo nic nedokázal. Váš názor beru jako poblouzněný :S
    Obdobný problém s výrobky Barx, který mám já, řeší dosti početná skupina klientů na Příbramsku.

admin
    Správce

Dobrý den,
    jsem zvědavý kdo k Vám dojede, fe firmě BARX ENERGY skoro už nikdo není, stech X desítek NESPOKOJENÝCH zaměstnanců. Že by dojel řkněme pan Ing. Tomáš Kopecký jako jednatel? nebo pan Lukáš Květoun? Je to firma která měla na začátku našlápnuto, vypadalo to že roztrhají konkurenci a vytvoří úspěšnou velkou firmu, ale opak je pravdou. Dluží kde se kdá a to ne Barx Energy Centron s.r.o. ale Barx Energy!!!!!! S úctou bejvalej zaměstnanec firmy Barx Energy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 129)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.