Barva koberce a obývací stěny

Úvodní stránka Fóra Poradna Barva koberce a obývací stěny

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    admin
    Správce

Zdravím
    Nedávno jsem se nastěhoval do nového bytu a stále přemýšlím nad kombinacemi barev do obývacího pokoje.
    Již mám objednanou Lkovou sedačku z falešné kůže černé barvy která má červený pruh vedoucí v úrovní lýtek kolem dokola celé sedačky a červené opěráky na obou koncích sedačky. K tomu jsem si koupil obývací stěnu viz. obrázek a rád bych poue za tento set zakomponoval i zelenou barvu stěny která je použitá u oné obývací stěny (tmavě limetková zelená).
    Otázkou pro mě však zůstává zda-li si do obýváku koupit k této sedačce a této stěně také kusový koberec s velkým vlasem právě v té barvě stěny za obývacím setem. Často čtu, že se takto výrazné barvy nehodí, ale zelenou mám moc rád a vzhledem k tomu, že pokoj je zatím převážně prázdný řekl bych, že by tam i pasoval, co myslíte vy? Je to naprosto nepřijatelné nebo by to mohlo pasovat? Děkuju

admin
    Správce
    admin
    Správce

Osobně si myslím, že by se tam zelený koberec klidně hodil 🙂 Záleží také na tom jakou má barvu podlaha? Jinak jsem zahlédla akci na koberce na http://www.aktualniletaky.eu/letak-xxxlutz-xxxlutz-slevy-65–na-orientalni-koberce-48156strana1/ – zkuste juknout, třeba vás něco zaujme (;)

admin
    Správce

Jsou zde původní plovoučky viz. obrázek.
    Jinak děkuji za radu a koberce jistě prohlédnu 🙂

admin
    Správce

Já bych tam klidně dala zelený ale nějaký spíš tmavě zelený

admin
    Správce

My mame doma bilu stenu, takze k tomu se hodi uplne vse 🙂 a koberec mame ted nedavno kupovany

admin
    Správce

Jaky mate koberec, taky se chystame nejaky kupovat ale vubec nevim jaky vybirat, chtela bych nejaky lepsi, na cene mi nesejde.

admin
    Správce

Taky jsem si koberec vybirali podle nabytku ale nebali jsem se do neho investovat

admin
    Správce

No, nevím, mně by se k té zelené stěně hodil třeba nějaký tmavší koberec, nejspíš šedý. Jeden takový doma máme a vypadá moc dobře. Jestli se nepletu, tak se mi ho před časem povedlo sehnat tady: https://www.emako.cz/koberce/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.