Barevná okna pro váš dům či byt

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Barevná okna pro váš dům či byt

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Máte někdo podobná okna? Zajímalo by mě, jestli jsou opravdu tak kvalitní jako normální bílá? Díky za reakce…

admin
    Správce

Jasně, na barevných oknech už dnes asi není nic neobvyklého a jsou úplně v pohodě, mají stejné vlastnosti jako ty bílý. Někdy jsou i lepší, že ty barevný fólie na povrchu se třeba líp čistí.
    Já mám doma kombinaci zlatej dub a bílá (vevnitř bílý okna) a jsou fakt pěkný.

admin
    Správce

A jak je možný, že ty barevný folie se líp čistí? To jako myslíš, že na nich ta špína tolik neni vidět?:P

admin
    Správce

To by mne taky zajimalo dobry dotaz .:]]

admin
    Správce

http://forum.dvere-okna-plast.cz/                                               

Navštivte naše nové diskuzní fórum. Připravili jsme zde odpovědi na Vaše nejčastější dotazy, ale také možnost dotázat se na vše co Vás ohledně našich výrobků zajímá. Na vaše dotazy se budeme snažit vždy co nejdříve a co nejlépe odpovědět.                   

Zde naleznete odpovědi na vaš nejčastější dotazy :

http://forum.dvere-okna-plast.cz/viewtopic.php?f=17&t=7                

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.