Alu kola na auto – jak vybrat?

Úvodní stránka Fóra Ostatní Alu kola na auto – jak vybrat?

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce

Podle čeho se vybírají kola na auto? Stačí jen vědět rozměr pneumatik nebo co přesně bych měl vědět?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Musíte se podívat hlavně na rozměr kol, které máte napsané v techničáku. Jinak se tam dají i nějaké rozměry nechat dozapsat, ale lepší je koupit rozměr, který už máte v techničáku schválen. Jinak já jsem kupoval alu kola z obchodu, kde mají i konfigurátor, kde si můžete nahrát fotku vlastního auta a přirovnávat si tam kola. Díky tomu vidíte, jak budou kola vypadat přímo na vašem autě.

admin
    Správce

Ten konfigurátor by mě docela zajímal, kde to prosím mají?

admin
    Správce

Podívejte se na stránky obchodu https://www.aluapneu.cz/ , hned v horní liště ten konfigurátor najdete. Mají tam opravdu krásná kola, která jsem jinde ani nenašel a z kvalitní slitiny od známých výrobců.

admin
    Správce

Koukal jsem na eshop aluapneu.cz a je moc super.. Rozhodně tam objednám nové alu kola, už sem se dlouho po nějakých koukal ale tento eshop mě zaujal nejvíc..

admin
    Správce

Eshop neznám, ale díky za tip.. zrovna koukám po nových alu kolách tak mi to šlo pěkně na ruku. díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.