Úložné prostory

Šetříme s místem

V dnešní době se velké úložné prostory řeší šatnou. Kdo z nás ji však má? A tak nám nezbývá než ukládat věci do vestavených skříní. Důležité je, aby skříň byla až do stropu. Nejen že se místo maximálně využije, ale eliminuje se tak i plocha na utírání prachu. Knihovna a skříňky v dětském pokoji mohou být rovněž vestavené, což je rozhodne lepší volba než neustálé přikupování malých solitéru. Když už budete uvažovat o pořízení solitérního nábytku, zaměřte se na pěkné, originální typy, které oživí celý interiér. Vhodné jsou barevné nebo malované komody či pěkné kousky objevené v některém z mnoha bazarů s nábytkem. Také se snažte omezit počet polic, které slouží na dekorace. Jedna police s několika drobnostmi vypadá lépe.

SKLOPNÁ šatní tyč je velmi dobrým pomocníkem. Užijí ji nejen ženy malého vzrůstu, ale i děti.

POMOCÍ regálového systému lze zajímavě rozdělit velkou místnost. Navíc získáte další úložné místo.

DO PRONÁJMU a studentského bydlení lze místo vestavených skříní použít levnější variantu – drátěný program doplněný o věšáky a police. Vše tak bude přehlednější.

DĚTSKÁ knihovnička je vyrobena z odolného a snadno omyvatelného plastu.

KNIHOVNA s dostatkem místa by určitě neměla chybět žádnému vášnivému čtenáři.

JEDNOBAREVNOU plochu dveří zdobí profilování desky. Desky Modulo form jsou k dostání v mnoha vzorech a barvách.

SVĚTELNÉ police a lišty změní obyčejnou sestavu v úžasný interiérový prvek. Při zarizování nezapomeňte na vývody elektřiny!

Zdroj: Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *