Úložné prostory

Nejlepší řešení pro ložnici

Moderní ložnice = praktická ložnice

Dnešní moderní ložnice nenabízí pouze prostor pro klidný spánek nebo odpočinek. Staly se místem pro praktické uložení našich věcí. Jelikož do ložnice návštěvy nechodí a je zde nejvíce volného prostoru, dá se tato místnost využít pro velkou vestavěnou skříň, do které můžete uložit téměř vše, co potřebujete. Správně navržená vestavěná skříň nezabírá mnoho místa, přitom je dostatečně veliká, aby poskytla rodině ten nejlepší komfort po praktické stránce.

 

vestavěné skříně

Jaké jsou moderní trendy?

Nadčasovým řešením a současným trendem jsou vestavěné skříně s potištěným sklem. Skleněný povrch se dá velice snadno upravit proti oděru i zašpinění. Navíc pokud zvolíte elegantní potisk, který použijete i na dalším nábytku ve vašem bytě, celý interiér získá nevšední a velice promyšlený “šmrnc.”

Přemýšlejte dopředu

Při výběru vhodného nábytku do vaší ložnice, přemýšlejte o jeho využívání. Před objednáním nové skříně je třeba si promyslet, jaké věci zde budete uskladňovat i jak často je budete využívat. Podle toho je třeba promyslet úložný prostor i materiál plochy posuvných dveří.

 

Pokud máte malou ložnici a uvažujete o vestavěné skříni, je vhodné vybrat posuvné dveře se zrcadly, jelikož prostor opticky zvětší. Navíc poslouží i prakticky.

vestavěné skříně

Výrobci nabízí mnoho možností jak vybavit vestavěné skříně úložným prostorem. Od klasických polic a tyčí až po drátěné systémy, které jsou velice praktické a přehledné.

 

Vestavěná skříň se svým exkluzivním vzhledem a praktičností stala dominantním kusem nábytku v našich ložnicích. Uvažujete o vestavěné skříni i vy? Pak je to skvělá volba a trefa do černého!

 

Zdroj fotografií: yellowtrace.com.au, s-media-cache-ak0.pinimg.com, iqfurniture.co.uk

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *