Typové domy

Chcete si nechat postavit dům dle vašich představ? Obraťte se na zkušený architektonický ateliér

Protože nekupujeme nemovitost často – zpravidla jednou či dvakrát v životě, je vhodné nechat si poradit nejen, co se financí týče, ale také s návrhem a realizací novostavby. Stejně jako je to ve všech odvětvích, i tady se technologie a možnosti stále vyvíjí a rozšiřují, mnohdy jsme my, coby laikové, velmi překvapení, co vše se dá koupit, jaká řešení jsou možná, co přináší nové materiály nejen z pohledu pohodlí a usnadnění práce, ale i z pohledu finančních úspor do budoucna např. za vytápění, spotřebu vody, elektrické energie atd.

Jak vybrat spolehlivého partnera mezi architektonickými ateliéry?

Co si budeme povídat, mnozí, kdo se poohlíží po službách architektonického ateliéru, se zajímají o ceny. Ano, ty jsou důležité, ale neměly by být při výběru rozhodujícím ukazatelem. Zaměřte se na to, jaké má daná společnost reference, co vše projektovala, jak dlouho se pohybuje na našem trhu, na jaké stavby se specializuje, jak je rychlá, co vše pro vás zařídí, aniž byste se museli bát, že bude něco opomenuto.

Vsaďte na skutečné profesionály

Abyste nespráskly ruce nad špatně zvoleným partnerem pro projekt a realizaci stavby, nechte si poradit. Jedničkou u nás je jistě společnost Kulštejn s.r.o. Aktuálně pracuje na 14 rozmanitých projektech, což představuje bohaté zkušenosti. Jde o rodinné domy, půdní vestavby i veřejné stavby. Samozřejmostí je, že všechny projekty připraví tak, aby získaly stavební povolení, to vše během několika měsíců.

Podíváme-li se na již realizované novostavby, zaujmout by vás mohl např. dvoupodlažní rodinný dům v Jesenici u Prahy. Jedná se o dům pro jednu rodinu, kdy majitelé očekávali moderní pojetí a splnění předpokladů pro pohodlné a komfortní bydlení s ohledem na dodržení osvědčených a funkčních technologií i materiálů. Proto byl použit kvádr, dům zastřešuje plochá střecha a nechybí prosklené plochy, jež propůjčují celému domu vzdušnost, zajišťují dostatek světla a také možnost kochat se výhledem na zahradu. V prvním nadzemním podlaží se nachází hlavní vstup, šatna, hala, kuchyně s jídelnou a obývacím prostorem. Z jídelny je možné vyjít na terasu. Dále zde najdete pracovnu, technickou místnost, směrem na jih je umístěna ložnice se šatnou a koupelnou. Podíváme-li se na druhé nadzemní podlaží, dostáváme se k třem ložnicím a společné koupelně.

Celý dům je navržen prakticky a pohodlně zároveň, spodní část je spíše společenská, ve 2. NP je myšleno na soukromí jak pro děti, tak pro hosty. Venkovní prostor nabízí dostatek místa pro posezení a relaxaci, také pro vybudování okrasné zahrady či hřiště pro hrátky dětí.

Referencí můžete na webových stránkách kulstejn.cz shlédnout spoustu, jmenujme např. velmi zajímavý rodinný dům v Čerčanech, netradiční letní kuchyň Hudlice, stylovou ordinaci Sušice nebo polyfunkční objekt Strašnice. Společnost také přestavovala rodinný dům v Měcholupech nebo rozšiřovala kvůli nedostatku kapacity mateřskou školu v obci Vejprnice.

Možnost plně se spolehnout na společnost projektující a realizující váš dům, je k nezaplacení. O tom by vám vyprávěli spokojení klienti, ale i ti, kteří měli tu „čest“ a naletěli nesolventní nebo nezkušené firmě. Chcete-li se ze svého bydlení radovat a plně si užívat jeho bezpečí i pohodlí, s důvěrou se obraťte na společnost Kulštejn s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *