Tipy a rady

Vánoční inspirace pro celou rodinu

 

Pro maminku pomocníka do kuchyně

Jestliže přemýšlíte, čím potěšit maminku či manželku, tak určitě nešlápnete vedle, když vsadíte na nějakého pomocníka do kuchyně. Kuchyňský robot nemusí být pouze nudný spotřebič, ale lze jej zakoupit i v mnohem zajímavějším provedení. V internetovém obchodě Potten & Pannen – Staněk naleznete nespočet elektroniky, která značně usnadní práci v kuchyni, ale současně je také obohacena o neotřelý design. Z praktické věci se tak rázem stává zajímavý prvek, který současně poslouží i jako dekorace.
 
 
Přesně tyhle vlastnosti mají například produkty značky Smeg. Vybrat si můžete třeba kávovar v retro provedení, jejž ocení hlavně milovníci dobré kávy.
 
 
 
Anebo co takhle odšťavňovač či rychlovarná konvice s barevnými vzory? Využijte období Vánoc k tomu, abyste si současně také ozvláštnili své bydlení a zapomeňte na nudné dárky, co by v bytě akorát zabíraly zbytečně prostor.
 

Vánoční dárky pro tatínka a pro děti

Tipy na vánoční dárky pro maminky máme za sebou, takže nyní je na řadě taťka a děti. Správně, dokonce i muži si v Potten & Pannen – Staněk přijdou na své. Milovníci designu zajisté ocení estetické kvality produktů, a to hlavně v případě, že se jedná o někoho se zálibou ve vaření. Pro ty, již se kuchyni vyhýbají obloukem, ale za to s láskou opečovávají své vozidlo, můžete zakoupit prvotřídní vůni do auta.
 
 
Jako vánoční dárek pro děti je zase perfektní jídelní sada Villeroy & Boch Vánoce. Veselé barvy ve spojení s vánočními motivy vám zajisté doma vytvoří tu správnou kouzelnou vánoční atmosféru. Investice do praktických, a hlavně kvalitních věcí je mnohem rozumnější, než když nakoupíte hromadu nepotřebných cetek pochybného původu.
 
 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *