Tipy a rady

Svátek matek – čím potěšit maminku?

Téměř všem maminkám určitě udělá největší radost, když jim jejich ratolesti vyrobí dárek vlastnoručně. Nejlepší dárečky jsou takové, které lze využít k ozdobení vašeho domova. Od otisků ručiček, přes obrázky či diplom, kde oceníte tu nejlepší maminku na světě, můžete pro maminku s dětmi vyrobit například rámeček, kam umístíte fotografie, na kterých jsou zobrazeny vaše nejmilejší vzpomínky s maminkou.

 

K výrobě tohoto rámečku potřebujete jen tiskárnu, rámeček a fotky. Jednoduché a přitom udělá mamince či babičce určitě velkou radost. A až někdy bude unavená a podívá se na tento rámeček, bude jí hřát dobrý pocit, že se nesnaží nadarmo.

 

Pokud je ve vaší rodině více generací žen a na oslavě svátku matek se sejdete všechny, je to skvělá příležitost si spolu vytvořit nezapomenutelnou vzpomínku. Chce to sice trošku více fotografického usilí, ale výsledek stojí za to. Co říkáte?

 

Trochu odrostlejší děti, či ti menší s pomocí tatínků, mohou maminku překvapit snídaní do postele. Maminka se stará o vás celý rok, postarejte se tento den o ní, ať ví, že je pro vás výjimečná.

 

Pokud svoji maminku nebudete brát do restaurace na slavnostní oběd, aby nemusela vařit, ale slavíte ho ve větším rodinném kruhu, či dokonce vaří tatínek, nazapomeňte také slavnostně vyzdobit stůl.

 

Menší děti mohou vytvořit ke stolu jmenovky, je jaro, mohou být například ve tvaru tulipánů, či motýlků, fantazii se meze nekladou.

 

Nezapomeňte maminky, babičky, tetičky potěšit květinou. Nemusí být jen kupovaná, určitě všechny ženy ocení i ty s láskou natrhané na louce.

 

Nebo, aby květina mamince dělala radost delší dobu, můžeme s dětmi vyrobit roztomilý květináč.

 

A rada pro tatínky, vaše žena určitě ocení, když jí večer zpříjemníte vanou plnou pěny, masáží či romantickou večeří při svíčkách.

 

Maminka je jen jedna, tak tu svoji milujte a rozmazlujte. Užijte si s ní krásný den matek.

 

 

ZDROJ FOTO: pinterest, pixabay

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *