Tipy a rady

Koberce jako jeden z nejlepších dekorativních prvků interiéru

Praktičnost i skvělý design ve vaší kuchyni

Kuchyň je v naprosté většině domácností tím nejexponovanějším místem. Že je v ní neustálý pohyb ovšem neznamená, že se musí nést ve znamení neustálého provozního nepořádku bez pěkných doplňků. Dá se říct, že spíš opak je pravdou. Kuchyň si zasluhuje patřičnou pozornost. Perfektním, a nejen designovým prvkem, kterým můžete této místnosti dodat na kráse, jsou běhouny. Zateplí, zachytí špínu, a navíc dobře vypadají. Lehce je vytřepete nebo vyperete v pračce. A potěší i jejich cena.

Pro nejmenší to nejlepší

Zařizování dětského pokojíčku je činnost, při které se „vyzuří“ nejedna hospodyňka. Je to jednoduše ženská disciplína, protože vyžaduje nejen plánované myšlení, ale také smysl pro detail a krásu. Praktickou skříň, stylovou a pohodlnou postel s nočním stolkem obvykle doplňuje tapeta v barvě. Ovšem co s chladnou podlahou? Křehké dětské nožky často při slézání z postele minou bačkůrky a ocitnou se rovnou na studené zemi. Tenhle problém snadno vyřeší dětské koberce vyrobené z mimořádně příjemných materiálů. Ty jsou nejen teplo izolační, ale i snadno udržovatelné a s antialergickým provedením.

Všeho s mírou a vkusem

Pokud se pouštíte do pořizování detailů, ať do kuchyně, dětského pokojíčku či jiné místnosti, mějte na paměti, že každý jeden doplněk by měl celek vkusně doplňovat, a ne ho přebíjet. Pokud tedy máte třeba tapetu s výrazným vzorem, běhoun nebo koberec by měl být beze vzoru. Výstřednosti jsou povoleny jedině v případě, že je zbytek interiéru laděný jednobarevně.

 

Koberce všeho druhu dnes pořídíte buď jako kusové, nebo na metráž.

 

 

 

 

 

Zdroj obrázku:

Pixel-Shot / Shutterstock.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *