Poradna

Poradna Feng shui

Feng shui je tradiční čínské umění, které může do vašeho života přinést více harmonie, úspěchu, zdraví i vášně.

Je to tisíciletí starý systém analyzování a úprav proudění energie v prostoru. Umění Feng shui předpokládá, že vše co se nachází v našem okolí, má vliv na naše životy. Úpravami proudění energie cchi v našem prostoru můžeme podpořit štěstí, prosperitu, zdraví ….
Cíleným umístěním podpůrných předmětů můžete výrazně ovlivnit proudění energie ve vašem prostoru a to jak doma, tak na pracovišti. Dodržíte-li správně pravidla Feng shui, naplní se váš prostor pozitivní energií a vy budete v životě sklízet úspěchy a žít mnohem spokojenější život.

Základem pro rady nabízené Feng shui je estetika, zdravý rozum a volné proudění energie. Feng shui má schopnost přilákat do prostoru štěstí, úspěch a bohatství, zharmonizovat mezilidské vztahy a podpořit romantické city. Pravidly Feng shui se řídí řada světoznámých firem i slavných osobností.

Postupně vám budou předávány typy, jak vytvořit prostor pro novou svěží energii, jak podpořit jednotlivé životní oblasti (Zdraví, Partnerství, Bohatství, Slávu ….), i rady zaměřené na jednotlivé místnosti v bytě, doporučení pro výběr barev a vhodných doplňků.

Dotazy a příspěvky nám prosím pište přímo do diskuze pod tímto článkem – vstoupit do diskuze. Z Vašich dotazů budeme vybírat ty nejzajímavější a postupně je za pomoci paní konzultantky zodpovíme.

L. Djemelová

konzultatnka Feng shui

fengshui-interiery.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *