Pohovky a křesla

Křesla do obývacího pokoje, aneb jaké si vybrat

Dvojkřesla, aneb sdílejte radost společně

Se svou drahou polovičkou se můžete usadit společně do pohodlného dvojkřesla, ve kterém se můžete bát z hororů nebo sdílet vzpomínky při prohlížení rodinného fotoalba. Dvojkřesla jsou skvělou variantou, abyste mohly společně trávit více volného času pohromadě. Proč sedět každý zvlášť v křesle, když se můžete usadit do společného křesla? Sladké lenošení pak bude ještě více příjemnější. Míváte-li unavené nohy, pořiďte si k nim i taburety. Vybrat si můžete z mnoha barev i provedení. Záleží na zařízení vašeho pokoje. Díky dvojkřeslu navíc můžete ušetřit pěkné peníze a upevnit a oživit svůj vztah.

křesla do obývacího pokojekřesla do obývacího pokoje

Houpací křesla mají nádech nostalgie

Kvalitní ohýbané dřevo, to je po staletí součástí nádherných houpacích křesel. Hodí se jak do obývacích pokojů, tak i do pokojíků pro miminka, kde můžete křeslo využít pro snadné uspání děťátka nebo při krmení. Houpání v křesle pak uspí nejenom vaše nejmenší ratolesti, ale někdy i vás po vyčerpávajícím dni v práci.

Luxus v podobě koženého křesla

Toužíte si po práci odpočinout, vzít si svou knihu a usadit se do svého křesla. Na nic nemyslet a jen si vychutnávat děj knihy? Odpočívat a přijít na jiné myšlenky? Potřebujete komfort, který vám mohou nabídnout luxusní kožená křesla. Velmi se hodí do moderních interiérů, najdou však své uplatnění také v klasických stylech. O kůži je však třeba se správně starat, aby vám křeslo dělalo radost po dlouhá léta.

křesla do obývacího pokojekřesla do obývacího pokoje

Posaďte se pohodlně do ušáku

Klasika v podobě ušáku. Stará dobrá křesla pro knihomoly. Stále mají své místo v našich interiérech. Změnili však svůj design a dnes je můžete pořídit opravdu v nepřeberném množství barev, vzorů a tvarů. Vyberte si to své a vychutnávejte si v něm příjemné chvíle s rodinou.

Přehled na otočných křeslech

Pokud i při sledování televize nebo při večírku s přáteli potřebujete mít neustále přehled, co se děje na druhém konci pokoje, pořiďte si otočná křesla, které vám nabídnou veškerý komfort. Jsou pohodlné, praktické a k dostání ve velmi pěkném designu. Vybere si opravdu každý.

křesla do obývacího pokojekřesla do obývacího pokoje

Křesla prověřená časem

Přemýšlíte jaké křeslo vybrat do vašeho obývacího pokoje? Milujete retro styl a toužíte po křesle, které bude tomuto stylu odpovídat, bude vynikat svou jedinečností a stane se dominantním kouskem ve vašem interiéru? Pořiďte si nádherná retro křesla, které seženete také v moderním stylu. Tradiční design je zde stále zachovaný, jsou však více přizpůsobena moderním interiérům a tak do něj snadno zapadnou.

Zdroj fotografií: s-media-cache-ak0.pinimg.com, westelm.com, dreambookdesign.com, loaf.com, notapaperhouse.com, potterybarn.com, homeadore.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *