Podlahy a schody

QUICK-STEP SLAVÍ NÁVRAT VZORŮ A PŘEDSTAVUJE NOVÉ KOLEKCE LAMINÁTOVÝCH A DŘEVĚNÝCH PODLAH

Zcela v duchu tohoto trendu připravila společnost Quick-Step novou kolekci laminátových podlah „Impressive Patterns“ a také novou kolekci dřevěných podlah „Disegno“. Impressive Patterns – laminátová sestra kolekce dřevěných podlah Intenso od společnosti Quick-Step – je ideální pro ty, kdo chtějí v interiéru použít geometrický vzor chevron, zatímco kolekce Disegno nabízí klasický motiv rybí kosti i motiv pleteného proutí.
 
 
IMPRESSIVE PATTERNS, LUXUSNÍ LAMINÁTOVÉ PODLAHY
 
Nové vzory laminátových podlah se podobají skutečnému dřevu vzhledem, strukturou i na dotek, k čemuž přispívá kombinace velikosti a hloubky vnitřních drážek v dekoru. Každé jednotlivé prkno má více kusů dřeva ve vzoru, což zejména ve spojení se systémem Uniclic usnadňuje instalaci. Design kolekce Impressive Patterns vyniká ještě více díky svým funkčním vlastnostem. Všechny podlahy jsou voděodolné, což usnadňuje jejich čištění a údržbu. Podlahu je dokonce možné použít i v místnostech, ve kterých se často dostanou do kontaktu s vodou, jako jsou koupelny nebo kuchyně. Kolekci Impressive Patterns nabízíme ve dvou úchvatných dekorech: luxusní čtverce Royal Oak nebo vzor Chevron, který lze nainstalovat ve dvou směrech. Ať už si vyberete cokoli, výsledkem bude dokonalá, stylová a nadčasová podlaha, kterou si budete užívat celá léta.
 
 
ROYAL OAK – ZÁKLAD VYTŘÍBENÉHO VKUSU
 
Royal Oak navozuje atmosféru nádherného paláce nebo francouzského zámku. Tato prkna po sestavení vytvářejí překrásné velké čtverce a místnost díky nim působí jako prostorný taneční sál. Čím více prken použijete, tím větší čtverce můžete vytvořit. Výrazný geometrický vzor podlahy zjemňuje povrchová úprava kartáčovaného dřeva doplněná sytými tmavými tóny. Royal Oak je k dispozici ve dvou barevných variantách – v tmavě hnědé a v barvě přírodního dřeva.
 
 
CHEVRON – ROVNOVÁHA MEZI KLASICKÝM A MODERNÍM VZHLEDEM
 
Chevron je jedním z nejoblíbenějších vzorů dneška a zároveň se jedná o nadčasovou klasiku. Základem tohoto vzoru je pečlivě vybíraný dřevěný materiál s výraznými póry, suky a trhlinami. K dosažení vysoce expresivního vzhledu je každé prkno složeno z obdélníků s jednotlivými kusy dřeva ve vzoru směřujícími vlevo i vpravo. Díky tomu lze Chevron použít k sestavení dvou úžasných motivů – tradičního šípového nebo moderního diamantového vzoru. Tato podlaha je k dispozici ve 4 barevných variantách: dva odstíny přírodního dřeva, jeden šedý tón pro vytvoření klidného interiéru a jeden hořčicově hnědý odstín, který přitáhne pozornost v každém interiéru.
 
 
DISEGNO – ODVÁŽNÉ NOVÉ POJETÍ KLASICKÉ KOMPOZITNÍ DŘEVĚNÉ PODLAHY
 
Uvedením kolekce Disegno rozšiřuje Quick-Step svoji nabídku vzorů i v sortimentu kompozitních dřevěných podlah. Tato prémiová kolekce je ideální pro zákazníky, kteří dávají přednost luxusu pravého dřeva. Na podlaze nenajdete žádné suky ani trhliny, takže ve svém domově budete moci nechat vyniknout to nejlepší, co příroda nabízí. 
Kolekce Disegno se skládá z pruhových prvků o rozměrech 580 x 145 mm, které lze poskládat do vzoru rybí kosti nebo pleteného proutí. Ať už si vyberete cokoli, instalace je díky systému Uniclic® hračkou. Podlahy Disegno jsou dodávány s povrchovou úpravou s využitím technologie Wood For Life, která zajistí, že jejich krása obstojí i ve zkoušce časem. Díky úpravě Wood For Life je údržba dřevěné podlahy zcela bez problémů.  Každé prkno Disegno s touto povrchovou úpravou odolá jakékoliv špíně – od zablácených bot, přes tlapky domácích mazlíčků až po rozlité jídlo či pití. Čištění a údržba podlahy jsou tak snadnější než kdykoli předtím. Autentickou dřevěnou podlahu si tedy budete moci užívat mnohem déle, aniž byste si o ni museli dělat starosti. Kolekce Disegno nabízí tři krásné barevné motivy: krémový, přírodní a teple hnědý, vždy s extra matným lakem.
 
 
O SPOLEČNOSTI QUICK-STEP
 
Quick-Step je značka kvalitních podlah vyráběná společností Unilin. Neustálý výzkum a inovace udělaly ze značky Quick-Step jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostala nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic®, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality.
 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *