Podlahy a schody

Podlahy Praha 4 – obrovský výběr na ploše 330m2 – dřevo, vinyl, laminát od Mand CZ

To nejlepší z moderní nabídky podlahových krytin – vše na jednom místě u MAND CZ

Sledujeme módní trendy, a tak si v našem showroomu v Libušské ulici na Praze 4 budete připadat možná jako v galerii – na 330 m2 najdete to nejlepší ze současné nabídky laminátových, moderních vinylových a poctivých dřevěných podlah – náš showroom podlah na Praze 4 vám nabídne top sortiment současného trhu. Společně s vámi celou nabídku projdeme a najdeme vašemu interiéru podlahu přesně na míru.

Moderní vinylové podlahy mají podobu dlaždic nebo prken

Už jste se setkali s pojmem „luxury vinyl tiles“? Tak jsou totiž někdy označovány moderní vinylové podlahy. Pod vinylem si už dávno nepředstavujte oldschoolové lino. Moderní vinyl má podobu designových vinylových prken nebo dlaždic. Kromě opravdu luxusního vzhledu se tato podlahová krytina může chlubit i dalšími plusy. Snadno se s ní manipuluje, je velmi odolná, rozměrově i barevně stálá. Prkna a dlaždice jsou velmi příjemné na dotek a nestudí. Lze je pokládat plovoucím způsobem nebo lepit. My je zbožňujeme, protože odolávají vlhkosti, takže se hodí i do koupelny!

Rigid vinylové podlahy – jsou odolné, tiché, měkké a voděodolné

Skutečnou špičku mezi moderními podlahovými krytinami představují rigid vinylové podlahy, které jsou nejpevnější a zároveň nejměkčí krytinou (pokud samozřejmě nesníte o plyšovém koberci). Rigid vinylové podlahy se skládají z vrstev, z nichž každá má svoji funkci. Díky tomu jsou tyto podlahy odolné, měkké, tiché a voděodolné. Problém jim nedělá ani pokládka na stávající podlahu s nerovnostmi. Takže ano, pokud hledáte podlahu na chalupu, kde se nechcete obtěžovat s likvidací starých dlaždic, našli jste to pravé!

Laminátové podlahy – nezničitelná klasika, co má šmrnc

Oblíbenou stálicí je i laminát, který si získal pověst nezničitelné podlahové krytiny. Neublíží mu psí drápky ani jiné obvyklé „domácí hrozby“. Stejně jako vinylové podlahy i laminátové podlahy jsou krytiny vrstvené. Stabilitu zajišťuje dřevotřísková deska složená z dřevěných vláken a melaminové pryskyřice. Vrstva s dekorem imituje nejčastěji dřevo nebo dlažbu. V nabídce MAND CZ najdete 100% voděodolné laminátové podlahy Balterio, které se díky odolnosti hodí i do kuchyní nebo koupelen. Takřka k nerozeznání imitují skutečné dřevo. Kromě toho díky technologii Panoramic design umí některé z typů podlah vykouzlit dojem nekonečně dlouhých prken, což působí velmi elegantně a moderně.

Pokud si potrpíte na luxusní vzhled a přírodní ladění interiéru, vsaďte na dřevěnou podlahu. U nás najdete krytiny z dřevěného masivu i oblíbené vícevrstvé dřevěné podlahy, které si zákazníci nemohou vynachválit zejména díky vyšší stabilitě a nižší pořizovací ceně. Protože chceme svým zákazníkům nabídnout jen to nejlepší, najdete v naší nabídce podlahy od výrobce Esco nejrůznějších šířek, odstínu a povrchových úprav.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *