Ostatní

Rychlý internet Praha 4 nutně potřebuje

Bezproblémový, levný, a přesto rychlý internet Praha 4 potřebuje jako sůl.

Airwaynet nabízí bezdrátové wifi, internet. Praha 4 má o tyto služby eminentní zájem

Airwaynet poskytuje internetové připojení jednotlivcům, fyzickým osobám, živnostníkům, právním subjektům i bytovým společenstvím za absolutně bezkonkurenčních podmínek. Nejpopulárnějším tarifem je Internet Praha 4 pro domácnosti s rychlostí stahování 20 Mb za sekundu a rychlostí odesílání 4 Mb/s. Oblibu si tento tarif získal i u náročných uživatelů díky standardnímu wifi routeru, výhodné ceně 490 korun měsíčně (včetně DPH) a nulovým pořizovacím nákladům. Airwaynet dodává router zdarma, respektive je zahrnut v ceně. A tak wifi, internet Praha 4 získá i díky bezplatné instalaci velice výhodně. S pomocí routeru Airwaynet si všichni zákazníci můžou zhotovit osobní bezdrátovou síť v domácnosti připojenou na internet.

Výhodné podmínky pro podnikatele nejen z Prahy 4

Poskytovatel internetu na Praze 4 i v dalších oblastech nabízí výhodné wifi připojení jak pro velké podniky, tak pro střední firmy a jednotlivé živnostníky. Garantované připojení je vhodné pro velké a střední společnosti. Díky zkušenostem jsou wifi, internet Praha 4 a s tím spojené služby odpovídající zvýšeným potřebám zmíněných podniků. Garantované internetové připojení probíhá od podání žádosti v zrychleném časovém horizontu, a to do čtyřiadvaceti hodin. Akceptují se i nezávazné poptávky, které jsou promptně vyřizovány a veškeré dotazy zodpovídány erudovanými pracovníky.

Technologické parametry bezdrátového internetového připojení Airwaynet

Rychlost Airwaynetu je řešena individuálně, od jednoho do 1000 Mb za sekundu, se stoprocentní garancí. Samozřejmostí jsou agregace 1:1 při nesdílené lince, VPN a přidělení veřejných routovaných, nebo NAt IP adres dle potřeby zákazníka. Pro garantované přípojky je internet Praha 4 aplikován s pomocí bezdrátového připojení ve volných i licenčních pásmech. Díky tomu nedochází k možnému rušení spojení běžnému u jiných bezdrátových technologií.

Agregované připojení pro domácnosti a malé firmy

Tak jako u domácího internetu může být pro podnikatele a menší společnosti výhodné agregované připojení, jež dodává poskytovatel internetu na Praze 4 – Airwaynet. Je sice cenově výhodnější, ovšem má určitá omezení, která můžou být nedostatečná pro větší firmy. Nejsou plně funkční pro provoz firemních serverů, náročných webových aplikací nebo VPN sítí. Proto Airwaynet doporučuje zástupcům podniků využít možnosti bezplatné konzultace před pořízením a instalací internetového připojení. Pro všechny bytové jednotky i firmy se najde optimální řešení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *