Ostatní

Potřebujete rychle peníze na novou ledničku či pračku? Víme, kdo Vám je půjčí

V létě není času nazbyt

Pokud Vám uprostřed léta dosloužila lednička či pračka, asi si lámete hlavu otázkou, kde vzít rychle peníze na nový spotřebič? Bez ledničky totiž v létě těžko vydržíte do výplaty, u pračky je tomu podobně.

Odpovědí na výše uvedenou otázku je rychlá půjčka, díky které můžete mít peníze na účtu už za 60 minut od schválení žádosti, které probíhá online. V ideálním případě tedy budete disponovat penězi dříve, než se stačíte přesunout do prodejny elektra a vybrat si nový spotřebič.

 

I rychlá půjčka se může vyplatit

Například společnost Kouzelná půjčka Vám pak půjčí 10 000 Kč (pokud jste nový klient) – 50 000 Kč (pokud jste stávající klient), což je částka, za kterou již pořídíte solidní ledničku či pračku. Výhodou půjčky od této společnosti je, že peníze máte možnost získat na dobu až 30 dnů, což je období, kdy Vám přijde výplata, ze které budete moci půjčku splatit.

Klepete si při pohledu na nabídku rychlé půjčky na novou ledničku či pračku na čelo? Ano, je to logické, s rychlými půjčkami je spojeno spoustu předsudků, pojďme si teď spolu ukázat, že rychlá půjčka na novou ledničku či pračku nemusí být nevýhodná.

V případě, že si na koupi nové ledničky půjčíte 5 000 Kč na dobu 5 dnů, přeplatíte 238 Kč. A teď si spočítejte hodnotu surovin, kterou máte v ledničce, případně vestavěném mrazáku. Je jejich hodnota vyšší jak 238 Kč? Velmi pravděpodobně ano. Pokud nebudete s koupí nové ledničky otálet, ochráníte před nákazou potraviny v hodnotě, která pravděpodobně převýší přeplacení rychlé půjčky

 

Předsudky stranou

Odhoďte tedy předsudky stranou a řešte „havárii“ v domácnosti prostřednictvím rychlé půjčky, jak jste se sami přesvědčili výše, může se Vám to vyplatit.

 

* Pozn. modelový příklad z webu Kouzelná půjčka ze dne 11. 8. 2014, RPSN 2 867 % 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *