Okna a dveře

Výhody okenních rolet

Okenní rolety vás ochrání před sluncem

Právě teď je pořádné jarní počasí konečně na vzestupu, proto teď, ale i v létě rádi využijete možnosti, kdy si pokoje vašeho domova rádi odstíníte před sluncem. Díky použití rolet se sluníčko do vašeho interiéru nedostane, a proto v něm nebude takové horko. Pokud nepoužijete úplně tmavé rolety, nebudete omezeni, ani co se světla v pokoji týče.

Jde o geniální doplněk interiéru

V současnosti mohou mít vaše okenní rolety jakoukoliv barvu, ale i vzor. Díky tomu se z obyčejné a praktické věci může rychle stát vkusný interiérový doplněk. Pokud sladíte barvu rolety s barvou lišt a konzole, bude vše dokonalé.

Dokáží zastínit na maximum

Na trhu jsou k dostání i rolety typu black-out, což jsou rolety, které váš pokoj zastíní úplně. Tyto rolety se hodí zejména tam, kde chcete mít úplnou tmu. Například do ložnice, dětského pokoje nebo tam, kde skladujete potraviny. Tomu, aby se do pokoje nedostal ani paprsek světla, zamezíte použitím speciálního zatemňovacího systému.

Jsou vhodné i na střešní okna

Okenní rolety jsou jako dělané na zastínění světlíků i šikmých střešních oken. A to díky speciálnímu kazetovému systému s vodícími lištami, jenž zajistí, že rolety budou držet na svém místě a nebudou viset dolů do prostoru.

Nové technologie aneb jde to i automaticky

Pokud nechcete při každém zastiňování chodit k oknu a vše dělat ručně, můžete si pořídit i moderní rolety s automatickým ovládáním. Tyto rolety fungují na baterie a pružinový systém, tudíž není třeba nijak zvlášť upravovat okolí rolet.

Výhody okenních rolet

Výhody okenních rolet

Výhody okenních rolet

Zdroj: Blinds2go, velux

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *