Okna a dveře

Stavební pouzdra JAP – elegantní řešení pro posuvné dveře

Oblíbeným architektonickým prvkem v nových rodinných domech je obývací pokoj propojený s kuchyní. Pokud do tohoto prostoru instalujete posuvné dveře, dokáží obě místnosti uzavřít a vytvořit samostatný odpočinkový či pracovní kout, ale podle potřeby je také spojit v jediný prostor. To je výhoda velkých dvoukřídlých posuvných dveří.  Výborným nápadem je stavební pouzdro. Vytváří část zdi, která je od opravdové k nerozeznání a posuvné dveře se do něho lehce zasunou a nejsou vidět.

Stavební pouzdra se vyplatí instalovat v novostavbě nebo při rekonstrukcích. Přece jenom je nutné část zdi vybourat. Skládají se z kovového rámu a plechového pouzdra, do kterého se dveře zasouvají. Jejich instalace je snadná, obsahují podrobný návod. Pro stavební pouzdra jsou vhodné dveře SAPELI i dveře PORTA DOORS. A nerozhoduje, zda jsou dřevěné, ze syntetických materiálů či celoskleněné. Ke konkrétním dveřím je pak nutné zvolit správné stavební pouzdro. Výrobci dveří SAPELI a PORTA DOORS nabízejí pro posuvné dveře velký výběr dřevěných dekorů, modelů s povrchy z CPL a HPL laminátu i se speciálními úpravami. Žádané jsou také skleněné dveře, například s atraktivním grafosklem.

 

Společnost Studio Interiér Janíček, která dodává a instaluje stavební pouzdra JAP, dveře a zárubně  SAPELI a PORTA DOORS, se interiérovými doplňky zabývá od roku 1999. Postupně rozšiřovala svůj sortiment doplňků a zařízení interiérů o posuvné systémy, dveřní kování, sklo s grafikou, stahovací schody, schody a schodiště, nerezové zábradlí, dřevěné, vinylové a laminátové podlahy. Jejich nabídku si můžete prohlédnout na webových stránkách www.designovecentrum.cz nebo v největším showroomu v ČR v Mladé Boleslavi, kde na ploše 250 m² je vystaveno na 120 druhů dveří a zárubní, 150 dekorů podlah, celoskleněné stěny, grafosklo či všechny varianty stavebních pouzder JAP. (lek)

 

STUDIO INTERIER – JANÍČEK, s.r.o.   

Ptácká 294, Mladá Boleslav

Telefon: 326 701 075

Mobil: 608 108 080

www.studio-interier.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *