Obývací stěny

Sektorový nábytek do obývacího pokoje

Co je to sektorový nábytek

Jedná se o nábytek, díky kterému si můžete vybavit pokoj z jednotlivých sektorů. Samozřejmě nejen obývací pokoj, ale i zbylé pokoje. Vyberte si set nábytku dle vašeho gusta a je hotovo!

sektorový nábytek

Vše je jednoduché a rychlé

Jednoduše si vyberete tu sestavu nábytku, která se vám líbí nejvíce. Objednejte a je hotovo. Na internetu naleznete spousty katalogů, které sektorový nábytek nabízejí. Fotografie jsou velmi živě zasazeny do běžných pokojů, proto si snadno představíte, jak bude v realitě vypadat. Důležité jsou při výběru ty správné rozměry, aby vám to do místnosti sedělo. Na základě domluvy s firmou je možnost vše upravit dle vašeho gusta a možností. Dále se zajímejte o funkčnost a praktičnost nábytku a v neposlední řadě také pohodlí.  Hlavně aby se vám komfortně bydlelo.

Alevil

Pomocí sektorového nábytku si vytvoříte každou místnost přesně podle sebe, ale inspirovat se můžete i navrženými sestavami. Vybrat si můžete jen to, co doopravdy potřebujete. Bylo by zbytečné platit za prvky, které nevyužijete – například za zbytečnou skříňku nebo komodu či jiné prvky.

Pokoj jako od profesionálního designéra

Není třeba si hrát na profesionála, pokud zařizování pokoje nepatří mezi vaše nejoblíbenější činnosti, sektorový nábytek vám mnohé usnadní. Budete mít totiž záruku, že vše bude ladit! Vše bude v jednom stylu přesně tak, jak má být. Mnohdy bývá problém, že v každé prodejně mají tu samou variantu dřeva trošku jinou, poté řešíme malé nedokonalosti, které nám v pokoji vznikly. Ladit musí také veškeré detaily, jako jsou úchytky u skříněk a celková atmosféra určitého sektoru.

sektorový nábytek

Pečlivě si rozmyslete, do kterého dřeva chcete investovat. Bílý nábytek je nadčasový, vypadá skvěle a je stále moderní. Ovšem je třeba jej neustále opečovávat, aby nezažloutl nebo nezešedl. Černý nábytek vypadá taktéž trendy, na druhou stranu je třeba jej ladit se světlejšími zdmi a kobercem, aby pokoj nepůsobil příliš tmavě. Nejsme upíři, potřebujeme dostat do života trošku světla. Z vlastních zkušeností můžeme říci, že na tmavém nábytku jde příliš vidět prach, který bude třeba častěji otírat.

Kn294

Velmi praktický je například dub sonoma, který si v posledních letech našel své příznivce. Tento dekor v provedení, které působí jako masivní dřevo, vyhovuje koloniálními stylu bydlení. Pokud se vám líbí, neváhejte a zařiďte si v něm domácnost!

Bari

Co se barevného provedení a dekoru týče, velmi oblíbené jsou dnes i kombinace. Například soulad dekoru dřeva a bílé barvy zachovává typický hřejivý dojem dřeva a zároveň do místnosti vnáší světlo a dojem čistoty.

August

K navození pocitu vážnosti zase poslouží spíše tmavý dekor. Ten je velmi oblíbený zejména v klasických i domácích pracovnách a na případné návštěvy udělá skutečně ohromný dojem. Pozor však dejte na to, jak velkou místnost takto tmavým sektorovým nábytkem  vybavujete – je totiž vhodnější do místností větších a přirozeně světlejších.

Poté je na řadě rozmýšlet nad stylem sektorového nábytku. V jakém nádechu je celá vaše domácnost? Aby obývací pokoj náhodou nevyčuhoval z vašeho osobitého stylu. Preferujete především jednoduchost a praktičnost? Máte rádi eleganci, extravaganci či nábytek dle nejnovějších trendů? Můžete zavítat i do stylů, jako je vintage, kdy zasadíte starší, pěkné kousky do interiéru. Nebo také industriální styl, který je inspirován továrenským vzhledem. Vše je na vás a vašem uvážení.

Zdroj fotografií: pixabay.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *