Kuchyně

Bílé kuchyně se bát nemusíte

Bílá kuchyně je ideální do malých prostor

Při zařizování jakékoliv kuchyně nesmíme zapomínat na to, že by měla být v hezké barvě, funkční, ale i hezká na pohled. Od toho, jakou barvu pro svoji kuchyni zvolíme, se bude odvíjet zařízení celé místnosti. Bílá kuchyně se hodí zejména do menších prostor, kde by tmavá kuchyň působila spíše smutně a celý prostor by opticky zmenšovala.

Bílá kuchyně

Kombinujte barvy i materiály

Ačkoliv na bílé kuchyni můžeme vidět každou nečistotu, svým způsobem jde o velkou výhodu, protože si budeme moct být jisti tím, že je naše kuchyň opravdu čistá a je bezpečné v ní manipulovat s potravinami. Kromě toho si dnes můžeme vybírat z mnoha materiálů, takže minimálně šmouhy na vaší kuchyni nebudou vidět vůbec.

K tomu, abyste se v bílé kuchyni necítili jako ve sterilní nemocnici, musíte kuchyňskou linku kombinovat s barevnými doplňky, jež místnost oživí. Díky tomu, že jde o bílou barvu a ta se dá sladit s čímkoliv, se při výběru doplňků nemusíte nijak omezovat. Pokud se vám nelíbí představa, že byste měli bílé skříňky, pracovní desku i police; můžete si pořídit kuchyni, kdy budou skříňky například ze dřeva a dvířka v bílé barvě. Nebo spodní skříňky v jedné barvě a horní v bílé. Je to jen na vás. Nemusíte se bát kombinovat. Ať už barvy nebo i materiály.

Bílá kuchyně

Shrnutí pro vás

Bílé kuchyně se hodí zejména do menších místností, kdy můžete vybírat z různých materiálů (materiály lze i kombinovat). Vzhledem k dobré kombinovatelnosti můžete vytvořit neuvěřitelné množství stylů, ale i barevných kombinací. Pokud použijete úchytky na dvířka skříněk, zabráníte alespoň částečně jejich ušpinění.

Zdroj: pexels.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *