Bazény, sauny, vířivky

Koupací sezóna je za dveřmi, vlastní bazén ale ještě stihnete!

Doba největší slávy kulatých nafukovacích bazénů už pominula. Dnes lidé oceňují spíš zapuštěné bazény do země. Jsou sice dražší, ovšem zato trvalejší. Navíc mají mnoho výhod.

Bazény do země jsou lepší, protože:

Snadněji se do nich leze. Ocení to zejména děti a osoby s horší pohyblivostí. Po schůdkách se do zapuštěného bazénu leze daleko lépe, než když musíte zvednout nohu a překročit stěnu nadzemního bazénu.

Nekazí celkový dojem ze zahrady. Vážně chcete mít uprostřed zahrady ošklivý modrý kruh? Bazén v zemi z dálky není vidět. Pokud jej však chcete učinit výrazným prvkem pozemku, můžete si pořídit vysoké zastřešení.

Dají se umístit i do svahu. Na nadzemní bazén potřebujete rovnou plochu, ten zapuštěný se dá instalovat i do svahu.

Vyrábí se na míru. Nejste omezeni několika velikostmi, lze si nechat vytvořit bazén kulatý, hranatý a s rozměry dle vašich preferencí – buď jen na osvěžení, nebo i na zaplavání či cvičení aqua aerobiku.

A mimochodem zapuštěné bazény už dnes nejsou vůbec drahé. Ano, luxusní bazény se s cenami šplhají do statisíců, ale u skromnějších variant se bavíme spíš o desítkách tisíc.

Do prázdnin to ještě stihnete

Doba realizace nového bazénu se pohybuje v řádech týdnů, standardně 14 dní až měsíc. Samozřejmě ale záleží na tom, kolik je dalších zájemců. Věřte, že teď na začátku léta jich bývá nejvíce, protože spousta lidí se najednou chce koupat ve vlastním. I vy to ještě stihnete. Nechte si teď na začátku léta vybudovat jen bazén a zastřešení dořešíte třeba až na podzim, až bude více času. Nebo se přímo poptejte, jak dlouho by trvala realizace bazénu podle vašich požadavků. Kontaktujte třeba prodejce bazénů značky Rentmil na www.rentmil.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *