Finance

Japonská půjčka, aneb vše co byste o ní měli vědět

Co je to japonská půjčka

Japonská půjčka je relativně ještě stále nová záležitost, vznikla od července roku 2015. Jedná se o mikro půjčku.  Její předchůdkyní byla tzv. Click Credit půjčka (zanikla sjednocením s Home Credit a.s. 31. srpna 2015) a klienti si mohou nyní půjčit ještě více peněz a mnohem rychleji.

Kolik si můžete půjčit

Půjčit si můžete až 15 000Kč se splatností 30 dní. Nebo až 50 000Kč na 1 rok. Poplatek za půjčených 
1 000Kč činí 33Kč. Ovšem oproti Click Credit jsou poplatky za odložení termínu splatnosti a sankce zvýšené.

japonská půjčka

Půjčené peníze můžete použít na jakékoliv vaše potřeby. Poskytovatelé se vás nebudou ptát, nač jej využijete. Potřebujete peníze na elektroniku nebo na nájem?

Kdo může zažádat o japonskou půjčku

Aby vám mohla být japonská půjčka poskytnuta, musíte být fyzickou osobou starší 18 let s trvalým pobytem na území České republiky. Zažádat může skutečně kdokoliv, ať už jste v důchodu nebo na mateřské dovolené. Všechny žádosti jsou individuálně prověřeny a verdiktu se dočkáte online velmi rychle.

Co k žádosti potřebujete

Do půjčky částky 4 999 Kč nebudete potřebovat dokládat vaše příjmy a výdaje. Při částce vyšší je pak nutné zjistit, zda budete schopni bezproblémově půjčku splácet. Při půjčování budete potřebovat doložit svůj občanský průkaz a to je vše!

japonská půjčka

Jak to funguje

Vše probíhá online, žádost nelze vyplnit jinde, než na webových stránkách japonské půjčky. Vyplácení půjčky vám přijde opravdu rychlostí blesku (někdy až do 10 minut). Vše však záleží na tom, u jaké banky máte vedený účet a zda požadavek podáváte v noci či ve dne.

Na splatnost půjčky vás poté upozorní SMS zprávou. Pokud momentálně nemáte peníze na splacení, je možnost odložení (za poplatek samozřejmě). Sankce za nedodržení splatnosti jsou výši okolo 79 Kč. A ihned po splacení si můžete vzít opět další půjčku, nemusíte déle čekat. 

Zdroj fotografií: pixabay.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *