Elektronika

Možná ani nevíte, že můžete ušetřit desítky procent z poplatků za energie

Dodavatelé energií mají často jednu standardní cenu, kterou poskytují většině svých zákazníků. Výjimkou jsou však zákazníci, kteří jsou noví (získali speciální tarif jen na omezenou dobu několika měsíců, na který je dodavatelé pravděpodobně i nalákali) nebo ti, kteří podepsali smlouvu s dodavatelem na delší dobu (což je zaprvé svazující a za druhé jsou dodavatelé i tak schopni cenu lehce navýšit). To ukazuje na jednu pozoruhodnou věc. Dodavatelé energií pořád dokážou slevit, jen se jim do toho očividně moc nechce. Přesně proto existují firmy, jako je například Energetická kancelář, které hledají a auditují dodavatele tak, aby vyjednali ty nejlepší podmínky bez omezení a se zaručeně nejnižší cenou.

Proto se vyhlašují tzv. soutěže, ve které se dodavatelé utkávají o vás, jako zákazníka. Vítězem se pak stává dodavatel, který nabídne tu nejnižší cenu spolu s nejlepšími podmínkami.

Jednou z vůbec největších výhod služby – kromě garantovaně nižších cen – to, že vy vlastně nemusíte dělat vůbec nic. Proč se nakonec zbytečně zatěžovat nudnou byrokracií. Veškerý servis a všechno zdlouhavé papírování vyřizuje Energetická kancelář za vás. Jedin, co je od vás zapotřebí, je pouhý podpis. Ale i to není nikterak komplikované, kurýr se dostaví i se smlouvou přímo k vašemu domu a v případě nějakých nejasností vše znovu probere a vysvětlí.

Energetická kancelář působí na trhu již více než 10 let a stojí za ní přes 250 000 spokojených zákazníků. Spolu s dodavateli jsme našim zákazníkům pomohli ušetřit více než 30 milionů korun.

I vy můžete být jedním z nich.

V případě zájmu volejte na číslo +420 552 319 955 nebo můžete napsat na emailovou adresu info@ek.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *