Bytový textil

Zimní podlaha s hřejivým kobercem

A co je módní v sezóně zima 2010/2011 – zde máte několik tipů.

Huňaté, měkké a s leskem

Už několik sezón je stále velký zájem o koberce typu shaggy, s různou tloušťkou a hustotou rouna.

Novinkou a absolutním hitem přicházející zimy jsou koberce shaggy z kolekce EDGE, které jsou ručně tkané z jemné polyesterové příze. Jejich typickou vlastností je prolínání několika barev tenkých nití. Vlivem dopadajícího světla vlákna vytvářejí efekt jemného „mihotání“, což způsobuje že koberec vypadá velmi efektně. Koberce Edge jsou k dostání v prodejnách Komfort v moderních fialových, zelených, červených, tyrkysových nebo hnědých barvách.

Vedle kolekce EDGE se v nabídce objevily koberce TOUCH, které jsou tkány z jednobarevné tenké polyesteroví příze. Jsou husté, měkké a příjemné na omak. V kolekci jsou následující barvy koberců: červená, žlutá, zelená modrá, béžová, fialová a světle i tmavě hnědá.

Další možnosti jsou koberce shaggy z kolekce SANTE vyrobené z polypropylenové příze typu heat set frise, která jím dává pružnost a měkkost. Jsou ideální do moderních interiérů. K dostání v barvách: béžové, oranžové, růžové, zelené, fialové a tmavě hnědé.

Žhavá červená uprostřed zimy

V zimě, když za okny převládají šedé a bílé odstíny, hledáme ve svém okolí energetizující barvy, které opticky „zahřejí” naše interiéry. V nejnovější kolekci prodejen Komfort najdeme koberce v intenzivně červených barvách, které proteplí atmosféru v pokoji během dlouhých zimních večerů.

www.komfort.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *