Bytový textil

Kvalitní povlečení české výroby z kolekce 2017/2018 nyní zakoupíte s výraznou slevou

 

Dosluhuje vám starší ložní prádlo? Vyměňte ho za nové a ušetřete díky velkému jarnímu výprodeji e-shopu Kvalitex. Za zvýhodněné ceny nyní můžete koupit kvalitní bavlněné povlečení na jednolůžko z atraktivní kolekce pro rok 2017 a 2018.

Charakteristika bavlněného povlečení Kvalitex

 

Materiály povlečení jsou pravidelně testovány, proto se toto povlečení vyznačuje dlouhou životností a maximální kvalitou. Povlečení je vyrobeno ze stoprocentní bavlny s plošnou hmotností tkaniny 110 g/m2. Velmi jemné příze jsou příjemné při dotyku s pokožkou, zároveň se ale vyznačují sytými barvami s dlouhou životností.

Zákazník si navíc může zvolit druh zapínání. V případě, že si vybere tradiční nitěné knoflíky, může prádlo vystavovat vysokým teplotám třeba během procesu mandlování. Na výběr ovšem má také všitý zipový uzávěr s peckovým jezdcem, který patří po dlouhá léta k nejžádanějším způsobům zapínání.

Standardní rozměry a bohatá nabídka motivů

 

Povlečení je standardně dodáváno ve velikosti 140×200 centimetrů (pro přikrývku) a 70×90 centimetrů (pro polštář). Protože se ale ložní prádlo po prvním vyprání srazí, což ostatně patří mezi jeho běžné vlastnosti, je dodáváno s dostatečnou rozměrovou rezervou.

Za zvýhodněnou cenu 499 anebo 599 korun je k dispozici povlečení na jednolůžko z kolekce pro rok 2017/2018. Tato kolekce se vyznačuje moderními i tradičními motivy, které se perfektně hodí do nadčasově i rustikálně zařízené ložnice. Akční zboží je skladem a připraveno k okamžité expedici.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *