Bydlení čtenářů

Vyměňte starý za nový! Za pomoci realitní kanceláře se nemáte čeho bát

Máte starý byt, který nevyhovuje standardním normám na pohodlný život podle vašich představ? Máte velkou rodinu a doma o sebe vysloveně zakopáváte, na koupelnu ráno stojíte frontu a kousek soukromí aby pohledal? Dlouhá cesta do práce a dojíždění vás unavuje? Zdědili jste byt jako pozůstalost a nechcete v něm dále bydlet nebo jen potřebujete změnu? Důvodů, proč se rozhodnout ke koupi nebo výměně bytu, je mnoho. Starou lásku asi snadno nevyřešíte, ale byt ano a zvlášť, pokud si na pomoc vezmete renomovanou realitní kancelář. Ta dokáže vyměnit nebo prodat nemovitost, vnímá vaše potřeby a pružně na ně reaguje. V databázi pražské realitní kanceláře Edox reality je přes osm tisíc prověřených klientů, kteří jsou aktivní a čekají na svůj vysněný byt.

Databáze rovněž disponuje bonitními kupci, pro něž je prioritou obydlí v osobním vlastnictví. Realitní kancelář je plně kompetentní zprostředkovat výkup nemovitosti, být profesionální a pomoci ve všech následných aspektech obchodu včetně právnických služeb.

Nebojte se ani improvizovat v rovině neveřejného prodeje, pakliže nechcete být v povědomí, že máte záměr změnit bydliště. Třeba kvůli práci, rodinným vztahům nebo bývalému partnerovi, existuje mnoho důvodů, proč nemusíte chtít, aby někdo o vašem stěhování věděl. Stejně tak dobrá realitní kancelář umí velmi dobře odhadnout zájem o vaši nemovitost předem. Stačí jen navázat spolupráci.

Samotný prodej bývá realizován v průměru do jednoho měsíce. Teoreticky řečeno, už nyní máte prodáno, protože pokud se nemovitost nepovede prodat, realitní společnost ji od vás jednoduše vykoupí. Vy tak můžete klidně spát a těšit se na nový začátek.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *