Bydlení čtenářů

Padáte z vedra na ústa? Možná by vás zachránila mobilní klimatizace

Větráky, mobilní klimatizace, důmyslné odvětrávací systémy, možnost „luftování“ i častých pobytů venku v případě celodenní práce v uzavřených prostorách jsou podstatnými změnami, o něž se mají zaměstnavatelé postarat.

Klimatizace mobilní najde své místo v práci i doma

Zmíněné úpravy pracovních podmínek během letních dnů jistě zvýší výkonnost pracovníků, efektivitu práce, sníží nemocnost a minimalizují časté absence, jakož i přispějí k výtečné duševní pohodě a klimatu na pracovišti. Přidejte k tomu ještě dostatečné zásobování tekutinami, svačiny i stravenky – a ihned máte zaměstnance, kteří se u vás budou chtít udržet namísto fluktuace. Klimatizace mobilní je navíc důmyslným zařízením, které lze využít i v domácím prostředí. Není-li pro ni využití na pracovišti, není problém zapojit ji v místech, kde nalezne příhodné uplatnění.

Nejoblíbenější přenosná klimatizace přichází s pěti funkcemi najednou

Co se týče produktů na českém trhu, jednou z nejpopulárnějších klimatizací je přenosná klimatizace Sakura SPC 9 DMA s multifunkčním obsahem. Jednotka nabízí chlazení, odvlhčení, zvlhčování, ventilaci a čištění vzduchu. Za necelých osm tisíc korun tak máte přenosnou záležitost, která vám zpříjemní horké dny a vysušené noci.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *